Bir Konum İçin Uyarı Aldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan syf01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

syf01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
linkler duruyor hem konuda hiçbir değişiklik yapılmamış, eğer modlar hakkında bir şikayetin varsa super modlara bildirebilirsin :P

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Forum kurallarında rapid ve hotfile vs. sitelerden link vermek yasak diyor. İnsan merak ediyor neden yasak? İnsanlar illegal olmayan ve diğer kullanıcılara faydalı olabileceğini düşündükleri dosyaları paylaşabilmeli; gerçi maddenin ikinci cümlesinde "modifiye edilmiş ücretsiz programlar paylaşıbilir" ibaresi var ama yeterli bir cümle olmamış bence. Forum isimli oluşumların ana amacı bilgi paylaşımı değil mi zaten?

Eğer link verdiğiniz dosya illegal içerik barındırmıyor ve telif haklarını ihlal etmiyorsa uyarı almanız bence yanlış.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/192723-windows-7-yi-bastan-yaratin-windows-7-aio-paketi.html

Yukarıdaki konum için mr_rain42 yetkili ark. illegal paylaşım diyerekten uyarı atmış. Kendisine cevap atmak istedim ama özel msj. kapalı. Ondan dolayı buraya konu açma gereği duydum.

Yukardaki konum illegal bir paylaşım değil, sadece win7 temaları,iconları,gagdet lerden oluşan bir paket, prog. vs. bir şey değil, bunun vvarez olmaması gerekir ben mi yanlış biliyorum.

Arkadaşım öncelikle forum kurallarını okumanızı öneririm.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html

İçeriği her ne olursa olsun, ki kontrol etmemiz imkansız, rapid, hotfile vb sitelerden her türlü paylaşım yasak. Bu çerçevede uyarı verdim. Keyfi bir durum söz konusu değil.

Yazılım ücretsizse kendi sitesinden link verin lütfen. Özel mesaj kapalı değil ayrıca. Tekrar dene istersen

Metamfetamin

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu tür yazlımlarin kendi sitelerindede hotfile linki verilmis olabilir. daha önce bu tarz hotfile paylasimlari yapıldı.

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım öncelikle forum kurallarını okumanızı öneririm.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html

İçeriği her ne olursa olsun, ki kontrol etmemiz imkansız, rapid, hotfile vb sitelerden her türlü paylaşım yasak. Bu çerçevede uyarı verdim. Keyfi bir durum söz konusu değil.

Yazılım ücretsizse kendi sitesinden link verin lütfen. Özel mesaj kapalı değil ayrıca. Tekrar dene istersen

15- Ücretsiz yazılımlara Rapidshare, Hotfile vb. sitelerden link vermek yasaktır. Modifiye edilmiş ücretsiz yazılımlar paylaşılabilir.

o zaman bu kalın yazılı kısmı kurallardan kaldırın arkadaş ta mesajında modifiye ücretsiz yazılım paylaşmış sonuçta.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
15- Ücretsiz yazılımlara Rapidshare, Hotfile vb. sitelerden link vermek yasaktır. Modifiye edilmiş ücretsiz yazılımlar paylaşılabilir.

o zaman bu kalın yazılı kısmı kurallardan kaldırın arkadaş ta mesajında modifiye ücretsiz yazılım paylaşmış sonuçta.

Modifiye ücretsiz yazılımlar hotfile ya da rapidden paylaşılabilir demiyor ki !!

Metamfetamin

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ücretsiz bir yazılımın kendi sitesindeki linkleri hotfile vs üzerinden verilmis olabilir yada adamın biri ücretsiz dosyayi indirip editlemis olabilir e dogal olarakta hotfile üzerinden verecektir.. bence o kuralda tam olarak bundan bahsediyor.

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
madem düzenliyon yaptın bi terbiyesizlik git bir ftp server kur oradan direk link ver :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
15. maddede " Modifiye edilmiş ücretsiz yazılımlar paylaşılabilir." ibaresi rapid ve hotfile vs. sitelerden paylaşılabilir anlamına geliyor kanatimce. Eğer öyle olmasaydı ayrı bir madde olarak yazılırdı. Kaldi ki zaten bir insan modifiye edilmiş bir yazılımı nerden paylaşacak; elbette ki rapid, hotfile vs. dosya sunucularından paylaşacak.

İsmi geçen siteler de illegal paylaşım yapılıyor olabilmesi o sitelerde ki her paylaşımın illegal ve telif haklarını ihlal ettiği anlamına gelmiyor. O nedenle bu tarz sitelerden yapılan her paylaşıma potansiyel sakıncalı gözüyle bakılması yanlış bence.

syf01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
linkler duruyor hem konuda hiçbir değişiklik yapılmamış, eğer modlar hakkında bir şikayetin varsa super modlara bildirebilirsin :P

Mod hakkında şikayetim yok. Sadece neden verdiğini merak ettim.

madem düzenliyon yaptın bi terbiyesizlik git bir ftp server kur oradan direk link ver :)

Nasıl bir terbiyesizlik yaptım acaba ? Tamam siz bana aylık ftp ücreti verin ben oraya yüklerim sarun değil :)

Bittim yorumuna. Bravo :D :D

mr_rain42, Demnesia gereksiz bir mesaj atmış ama sizde bravo demişsiniz garip :ohmy:

Neyse kuralla konum uyuyor sorun yok içim rahat. Cevaplar için tşk. ederim arkadaşlar

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Nasıl bir terbiyesizlik yaptım acaba ? Tamam siz bana aylık ftp ücreti verin ben oraya yüklerim sarun değil :)

attığım o mesaj sana destek için yazılmış hotfile vb. sitede paylaşma diyen mod.a taş atma amaçlı bir mesajdı
önceki yazdıklarıma bir baksaydın keşke ama neyse yanlış anlaşılmaktansa anlaşılmamak daha iyi sana iyi forumlar

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
deviantart ta yükleyip oranın linkini versen bişey olmaz sanırım :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
jdownloader bile linklerini uploaded ve x7.to siteleri üzerinden veriyor.

Revo uninstaller, ccleaner, orbit vb bir çok programın linkini hotfileden verse hadi eyvallah kendi anasayfasından link ver dersin. Ama bu paylaşımda öyle bir durum yok.

Verilen uyarı yanlıştır, durumun iyice incelenmesi gerekmektedir.

Bakın Naim bile zippyshareden link vermiş.
http://forum.shiftdelete.net/pes-pr...81-pes-2011-japon-and-ispanyol-spikerler.html

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kural Açık Arkadaşlar Modifiye Edilmiş Ücretsiz Yazılımlar Hatta Düzenlemeler Hotfile Rapidshare Gibi Siteler Aracılığıyla Paylaşılabilir !

Eğer Direk Program Veriliyosa kendise Offical Sitesinden Link İstenir .!

Mod. Değilim Ama Forumda Eskiyim Biliyorum İşleyişi.!

Ama Emin Olmak İçin S.Mod 'lardan Birine Ö.M Atabilirsiniz . Mutlaka Cevap Vereceklerdir.!

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar mod arkadaşımız bir hata yapmış. Süper moderatörlerimizden birine iletirseniz konu linki ile birlikte uyarınızı sileceklerdir.. Gerçi şuan silemezler profillere ulaşılamıyor ama profiller yapılınca sileceklerdir

İyi forumlar dilerim..

fösrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hayır, mr_rain42 modu size bu uyarıyı verebilmek için yetkili değil. o mod arkadaş otomobil bölümünde görevlidir. orada bir hatanız olursa o kısım için uyarı yazabilir. sana windows7 kategorisi için uyarı veremez. arkadaş keyfi davranmıştır. bunu pesimist'e iletebilirsin.

çünkü, modlara kendi yetki alanlarının dışına uyarı vermemelerinin tenbih edildiğini duymuştum. arkadaş yeni mod herhalde bunu bilmiyor.

not: konun hakkında yorum yapmıyorum. bu tür linkleri paylaşabilir misin, yoksa paylaşamaz mısın bunu ilgili bölümün moduna sorarak öğrenebilirsin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
by efsane Konuya Açıklık Getirmiş Zaten Üstüne Söz Edilesi Bişey Kalmamış

Mod Arkadaşlarda insandır Hata Yapmaları Son Derecede Doğaldır..!

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ben çok uyarı aldım ve hepside bana göre saçmaydı aptalcaydı. hiç bir sdn modunu sevmiyorum beğenmiyorum..

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ben çok uyarı aldım ve hepside bana göre saçmaydı aptalcaydı. hiç bir sdn modunu sevmiyorum beğenmiyorum..

kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda onun için üsluba dikkat edersek iyi olur. modlarla ilgili herhangi bi durum olursa süpermodlara başvurabilirsiniz. onlarla da ilgili bi durum olursa üst makam pesimist'e başvurun. böyle ortaya açıklamalar yapmanın bi anlamı yok.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bari sözüm meclisden dışarı deseydin :D

Çok açık sözlüsün

nie yalan diyim ki ? yalan söylemeye teşvik he ? :]

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda onun için üsluba dikkat edersek iyi olur. modlarla ilgili herhangi bi durum olursa süpermodlara başvurabilirsiniz. onlarla da ilgili bi durum olursa üst makam pesimist'e başvurun. böyle ortaya açıklamalar yapmanın bi anlamı yok.

burası forum değil mi ? neden ulu orta açıklama yapmayayım ? bir alemsiniz sizde.. madem burası bizlerin düşüncelerinin paylaşıldığı yer o zaman siz saygı duyacaksınız! yok değil diyorsanız o zaman kapayın gitsin forumu!!!

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
qKTe biraz sakin ol, şu sinirin seni öldürecek, TTNet e ettiğin beddualara hala gülüyorum :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
nie yalan diyim ki ? yalan söylemeye teşvik he ? :]

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

burası forum değil mi ? neden ulu orta açıklama yapmayayım ? bir alemsiniz sizde.. madem burası bizlerin düşüncelerinin paylaşıldığı yer o zaman siz saygı duyacaksınız! yok değil diyorsanız o zaman kapayın gitsin forumu!!!

elbette düşüncelere saygı duyuyoruz ama birilerini üstü kapalı şekilde suçlamak sizin yaptığınız. kimse keyfi yere bi uygulama yapmıyo. forumda binlerce defa anlatıldı. modlarla ilgili bi sorun olursa üst makama başvurun diye. neyse uzatmanın bi anlamı yok...

fösrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
by efsane Konuya Açıklık Getirmiş Zaten Üstüne Söz Edilesi Bişey Kalmamış

Mod Arkadaşlarda insandır Hata Yapmaları Son Derecede Doğaldır..!

yorumu yazarken ara verdim, sonra tekrar yazayım derken byefsane o arada yorumunu girmiş. onun msj nı görseydim yazmazdım. :) hatanın bilinip, düzeltilme isteği güzel. asıl alkışlanacak durum bu. saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...