Öneri Bir konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Undertale oyununu eğer bilseydim, önceden satın almazdım :(. Parama yazık oldu vallaha.
Erzurum yerine Undertale mi alsaydım diyorsunuz yoksa Undertale kötü oyunmuş almasaydım keşke mi diyorsunuz? Benim oynamayı sevdiğim bir oyun türü değil ama iki ayrı kişinin oynayışını baştan sona izledim çok zevkliydi. Zevklere göre değişir tabi.

XXXTentacion

Asistan
Reaksiyon puanı
301
@BeyinBedava cevabı vermiş zaten ama siz bilirsiniz. Hatta şöyle bakalım;
Eğer size göre bu oyun 25TL hak ediyorsa bunlar 100TL'den başlamalı. 20TL üstü oyunların fiyatını siz yuvarlayın.
He aynen CS1.6 paketi alırım ben 20 TL ye onu alacağıma Erzurum alırım daha iyi o oyunlarda zaten herkes oynamıştır eski zamanın efsane oyunları yani bir değeri yok şimdiki nesilde.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Arkadaş adam dememişki Benim oyunum En iyi oyun ve ya Ben Rockstar Games'im falan demedi kendi çapında oyun yapmış sadece Bilmemesi ve ya beceriksizliği normal. Ben beğendim fakat oynamadım sistemim yetmiyor duyduğum şeylere göre söylüyorum.
Zaten yapımcıya lafımız yok...

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,861
Undertale oyununu eğer bilseydim, önceden satın almazdım :(. Parama yazık oldu vallaha.
Sen Undertale'ı sevmemiş olabilirsin. Ama kendini çok defa kanıtlamış bir oyun.
Başarılı olmak için öyle dev şirketlere, bütçelere gerek yok. Bunun en iyi örneği Minecraft.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
He aynen CS1.6 paketi alırım ben 20 TL ye onu alacağıma Erzurum alırım daha iyi o oyunlarda zaten herkes oynamıştır eski zamanın efsane oyunları yani bir değeri yok şimdiki nesilde.
Almadan konuşuyorsun işte. Boşuna ağzını yoruyorsun. E çekemiyorsan senin problemin.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Ya nasıl sırf haklı çıkmak koca listenin içinden bir oyun seçtiniz? Ayrıca düşük sistemler için hâlâ mükemmel bir oyun CS1.6. Saçmalıyorsunuz.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
yapıcı eleştiri yerine yıkıcı eleştiri yaparsak türk oyunları bir adım bile ilerlemez

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Ok
O oyunu duymadım daha önce. Yalnız Erzurum oyununda, soğuğu, ayazı güzel yapmışlar. Onu beğendim. İyi simüle etmişler. Ama karakter biraz kötü tasarlanmış lakin FPS modunda ayaklarını, kollarını falan görüyoruz ya, gayet güzel yapmış.
Assetleri kopyaladılar, normaldir.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
yapıcı eleştiri yerine yıkıcı eleştiri yaparsak türk oyunları bir adım bile ilerlemez
Yapıcı eleştiriyi bu mesajlardan çıkarabilirdik ama ben size sıralayayım;
Oyunlarınızın kendine has şeyleri olsun, her şeyi hazır satın almayın.
Oyununuza Türk bayrağı ekleyip, oyunuzun kültürüyle alakası olmayan bir bağlama müziği koyup duyguları sömürmeye çalışmayın.
Bize emek verilmemiş oyunla gelmeyin.

XXXTentacion

Asistan
Reaksiyon puanı
301
Undertale ile ilgili eleştirim burada;
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte aramızdaki gizli ajan Deknopat dan gelmiş (!)

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Undertale ile ilgili eleştirim burada;
Oyunun haritası falan dar değil. 2 saate bitirmeniz zaten sıkıntılı. Oynayan normal bir ilerleme ile maksimum %10'unu görüyor. 6-7 tane alternatif son var.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Arkadaş adam dememişki Benim oyunum En iyi oyun ve ya Ben Rockstar Games'im falan demedi kendi çapında oyun yapmış sadece Bilmemesi ve ya beceriksizliği normal. Ben beğendim fakat oynamadım sistemim yetmiyor duyduğum şeylere göre söylüyorum.

Hocam DALGA mı geçiyorsunuz?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Öyle aman aman bir evreni yok ki. Sonları yapmadım evet.
Aman aman evren? Oyunun evreni aşırı büyük. 100'den fazla olasılık var ve sadece bu nötr sonda. Aşırı gizli yerler var. Ama 2 saate bitiriyorsan zaten bakmamışsındır bir yere öylesine yürümüş konuşmaları geçmişsindir. Nötr sonun neredeyse 30 farklı bitişi var.

Yapımcının ağzından, ben ensestim diyor ya :D.
:D

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Kısacası balon erzurum kötü bir oyun :SDDSFDSGSDFGH

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Sonuna kadar oku kanka.
Benim CP 2077 ile ilgili fikirlerim aylar önce değişti. Oyunu seviyorum yani.

Ben.
Bak, olay o değil. Dini ve milli duygular ile insanların duygusunu sömürüyor yapımcı. Zaten yazdığı şeyleri okursan, gayet iyi anlarsın. Allah vs. şeyler geçiyor cümlelerinde. Ve yaptığı önce ki sims benzeri oyunda, s....iyle domates ezmek isteyen bir karakter vardı. Ciddi bu arada, troll değil. Adam ciddi ciddi, böyle bir diyalog eklemiş oyuna.

Ve yaptığı oyunlar full çalıntı. Kendisi sayesinde, Erzurum'da kuzey ışıkları gördük. Her şeyi hazır bulmuş, kopyala-yapıştır yapmış. Özenilmemiş. Daha basit bir iş yapsın, daha çok özensin. Ya da parası varsa, birilerine yaptırsın.

Kötü oyun, kötüdür. İyi demekle iyi olmaz. Ben oyun oynayarak para kazanan biri değilim, yapıcı eleştiri yapmak zorunda da değilim. Kötü der, geçerim.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,861
Düşüncelerimi yazmışsın direk.
Bak, olay o değil. Dini ve milli duygular ile insanların duygusunu sömürüyor yapımcı. Zaten yazdığı şeyleri okursan, gayet iyi anlarsın. Allah vs. şeyler geçiyor cümlelerinde. Ve yaptığı önce ki sims benzeri oyunda, s....iyle domates ezmek isteyen bir karakter vardı. Ciddi bu arada, troll değil. Adam ciddi ciddi, böyle bir diyalog eklemiş oyuna.

Ve yaptığı oyunlar full çalıntı. Kendisi sayesinde, Erzurum'da kuzey ışıkları gördük. Her şeyi hazır bulmuş, kopyala-yapıştır yapmış. Özenilmemiş. Daha basit bir iş yapsın, daha çok özensin. Ya da parası varsa, birilerine yaptırsın.

Kötü oyun, kötüdür. İyi demekle iyi olmaz. Ben oyun oynayarak para kazanan biri değilim, yapıcı eleştiri yapmak zorunda da değilim. Kötü der, geçerim.

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Erzurum çok kötü bir oyun hatta dalga geçilebilecek kadar kötü bir oyun ben bir tüketiciyim ve kötüye kötü deyip dalga geçme hakkımın olduğunu düşünüyorum yerli veya yabancı olması önemli değil yapımcının benim oyunuma kötü diyenler daha iyisini yapsın demesi veya kendi kültürel değerlerimizi ön planda gösterip insanlarımızı sömürmeye çalışması da bu ülkede TOSUN'ların bitmeyeceğini göstermektedir.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Bana hayatta kalma oyunları, hiç bir zaman güzel gelmemiştir.
Sadece o kar, kış, ayaz atmosferinin güzel yansıtıldığını düşünüyorum ve yöremizle harmanlanması kısmını sevdim.

Hazır assest kullanmış yapımcı lakin bir oyunda model yapan insanlarda vardır yani. Bu yapımcı satın almayı tercih etmiş.
Satın mı almış, çalmış mı bilemiyorum ama oyunda grafik anlamında dengesizlikler var. Bir oyunda ki ağaçlara bak, bi de camiye. Farkı göreceksin. Toplama oyun yapılmış gibi.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,861
Satın mı almış, çalmış mı bilemiyorum ama oyunda grafik anlamında dengesizlikler var. Bir oyunda ki ağaçlara bak, bi de camiye. Farkı göreceksin. Toplama oyun yapılmış gibi.
Ağaçlarla ilgili çok fazla 3d model bulabilir internette, cami için düzgün bir şey bulamıyınca kendi yapmıştır. Çaldığını sanmıyorum. Ya bedavadır ya da satın almıştır.