Bir kıza yakınlaşıp çıkma teklifi etmek

Platoniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saygı değer arkadaşlar ve abiler ben bir kızı seviyorum kızla önceden tanışmışlığımız var ama kız beni okadar iyi tanımıyor .Ben kıza nasıl yakınlaşıp çıkma teklifi edebilirim.Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
birlikte birşeyler yapabileceğiniz bir kaç faaliyet oluştur. çıkma sevgili olarak değil de normal arkadaş gibi hoşça vakitler geçirin. eğer duygular karşılıklı olursa, zaten o klasik çıkalım mı sorusuna gerek bile kalmaz. o soruyu sorunca ne değişiyor onu da anlayamıyorum.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Valla sıktı artık bu konular ya. Burayı da iyice Güzin Abla'nın köşesi yaptınız.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
daya silahı başına benle çık de çıkar çıkmazsa öldürürsün :D

Platoniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam da kızla aktiviteler yapınca ya bana kanka kardesim demeye başlarsa nolucak

Platoniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
desin noolcak ki. sen de bir gün "bana abi deme" dersin.
Eski türk filmlerine bağlayalım yani işi :)

Benim bu kız işi olmuyacak galiba ama arkadaşlar sizi ve forumu takdir ediyorum .Hemen cevaplıyorsunuz delikanlı adamsınız harbi bir forum burası.

Platoniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eSa Abi sen yaşlı başlı ağır bi abimisizsin bellki senden akıl istiyorum forumda bütün millet gırgır geçiyor bi tek adam akıllı cevap yazan sen varsın.Simdi abi kız benim mahallemde fln oturmuyor uzak minibüsle 15 dakikalık bi zamanla gidiyorum onun oturduğu semte ayrıca evini falanda bilmiyorum sadece face den konuşuyoruz senin dedigin gibi kızı bir yerlere davet etsem büyük bi ihtimalle ne yapcaz ikimiz falan gibi cümleler kurar yanlış anlar yada gelmek istemez yani daha mantıklı bi çözüm varmı ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşım sende kendine güven eksikliği var sen kendine güvenmezsen başkası sana hiçbişey yapamaz...

Bence herşeyden önce özgüven olmalı.. Özgüven yoksa hiçbişey yok..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Avını ürkütmeden yaklaşman çok önemli :)
Şimdi kızın bazı zevklerini bilmen gerek. Mesela ne tür müziklerden hoşlanır.
Konser dönemi açıldı, sevdiği grubun bir konseri varsa bir şekilde yolda alışverişte filan karşılaş, (tabi önce kızın evini biliyor olman gerek) fazla konser biletim var de. Ama kızın konsere gelip gelememe durumuda var tabi.
İşin zor ama imkansız değil, unutmadan bir kaç cem yılmaz espirisi ezberle :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Avını ürkütmeden yaklaşman çok önemli :)
Şimdi kızın bazı zevklerini bilmen gerek. Mesela ne tür müziklerden hoşlanır.
Konser dönemi açıldı, sevdiği grubun bir konseri varsa bir şekilde yolda alışverişte filan karşılaş, (tabi önce kızın evini biliyor olman gerek) fazla konser biletim var de. Ama kızın konsere gelip gelememe durumuda var tabi.
İşin zor ama imkansız değil, unutmadan bir kaç cem yılmaz espirisi ezberle :D
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] Abimiz İşi Biliyor :D