- Reaksiyon puanı
- 1,494
Bende onun yüzünden koskoca kaç aylık konuşmayı mahfettim.Birde kıza görüldü atma mesaj yazdıysa anında cevap ver.Heyecandan işte ne diceğimi bilemedim saçmaladım
Bende onun yüzünden koskoca kaç aylık konuşmayı mahfettim.Birde kıza görüldü atma mesaj yazdıysa anında cevap ver.Heyecandan işte ne diceğimi bilemedim saçmaladım
şimdilik akışına bırak ufak ufak yakınlaşYani yazayım mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heyecandan işte ne diceğimi bilemedim saçmaladım
Yo iyi yapmışsınBencede daha birbirimizi çok az tanıyoz hemen onu anlayamaz
Ya keşke rica ederimde bıraksaydım çok pislik gibi oldum şuan
Hocam onlar değil
bu videoyu atsın garanti olur iş
ben bir kız olsam ve erkek arkadaşım bana bunu gönderse şahsen mutlu olurdum
Öyle yapıyorumBende onun yüzünden koskoca kaç aylık konuşmayı mahfettim.Birde kıza görüldü atma mesaj yazdıysa anında cevap ver.
Ne diyebilirim peki şimdi konuşmak iatesemşimdilik akışına bırak ufak ufak yakınlaş
TabiSana bişi deyimmi
Buda beni mutlu ettiYo iyi yapmışsın
şimdilik gerekmedikçe konuşma.sohbet başlatma wp pp ni kendin yap ve biraz photoshop yap pürüzsüzleştir beyazlaştır kaşları incelt sivilce varsa yok et o sana dönecektirÖyle yapıyorum
Ne diyebilirim peki şimdi konuşmak iatesem
bende mutlu olurdumben bir kız olsam ve erkek arkadaşım bana bunu gönderse şahsen mutlu olurdum
Denerim abi saol ?
Denerim abi saol ?
Denerim abi saol ?
Abi bildiğin fotoshp programı varmı söyle yapayım pc de var telde hangisinden yapayımşimdilik gerekmedikçe konuşma.sohbet başlatma wp pp ni kendin yap ve biraz photoshop yap pürüzsüzleştir beyazlaştır kaşları incelt sivilce varsa yok et o sana dönecektir
instagramda filtrelerle yap ama ps bilgin varsa adobe ps 2020 den yaparsınAbi bildiğin fotoshp programı varmı söyle yapayım pc de var telde hangisinden yapayım
Saol abiinstagramda filtrelerle yap ama ps bilgin varsa adobe ps 2020 den yaparsın
rica ederimSaol abi
Sana tost ısmarlayayım demek koşmakBencede daha birbirimizi çok az tanıyoz hemen onu anlayamaz
uçmak daha doğrususKoşmak değil zıplamak hocam
Ya yaptık bi mallık tekrar yazcam şimdi yanlış anlama fln diyeuçmak daha doğrusus
Tm abiKibar davran diyelimki okuldasın senin erkek olan arkadaşlarında yanında sınıftasınız o kızda sınıfta sakın küfür etme en fazla m*l falan de en fazla hiç yere tükürme dışarıdayken.Kızlar erkeklerin yere tükürmesinden nefret eder
Yazdım zaten. Ama uzaktan sevgi çok sıkıntılı.@_Zaur_
konuya bekleniyorsunuz
Abi yanlış anlama fln yazayım mıYazdım zaten. Ama uzaktan sevgi çok sıkıntılı.
Kızla bir arada deyip gülmezsen olay hallolmaz
Yanlış anlama dersen kız şüphelenir senin ondan hoşlandığına dairYa yaptık bi mallık tekrar yazcam şimdi yanlış anlama fln diye
Ne diyebilirim peki kalsın mı öyleYanlış anlama dersen kız şüphelenir senin ondan hoşlandığına dair
Yanlış anlama diyince daha çok yanlış anlardım ben kız olsamAbi yanlış anlama fln yazayım mı
kalsın.akışına bırak ve bizim taktiklerimizi uygulaNe diyebilirim peki kalsın mı öyle
İş işten geçti hocam artıkNe diyebilirim peki kalsın mı öyle
Kalsın elleme. Muhabbet edersin gönlün açılır.Ne diyebilirim peki kalsın mı öyle