Bir kıza nasıl açılırsın ?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
aklımı alacak biri çıksın ben zaten kendim söylerim.. :)

Buraya yazdığınız kadar rahat söyleyemeyeceğinizi düşünüyorum :) İnsan çok sevince, söylemekten çekindiği gibi sevdiğini kaybetme korkusu düşüncesi yüzünden zorlanıyor söylemekte. :)

Tabi her insan bir değildir ama gidip pat diye söyleyen insanlara da şaşırıyorum açıkçası.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Buraya yazdığınız kadar rahat söyleyemeyeceğinizi düşünüyorum :) İnsan çok sevince, söylemekten çekindiği gibi sevdiğini kaybetme korkusu düşüncesi yüzünden zorlanıyor söylemekte. :)

Tabi her insan bir değildir ama gidip pat diye söyleyen insanlara da şaşırıyorum açıkçası.

benim için zaman çok önemlidir arkadaşım.. 5 dakika sonra ne olacağımızın garantisi yok..
"acaba onu kaybeder miyim" diye düşünmekten kendimi mahvedeceğime, söylerim içim rahat eder..

bunlara şaşırma... dünya üzerinde şaşılacak o kadar çok şey var ki.. bunlar küçük ve güzel şeyler.. :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Tabi ki herkes için zaman önemli, ben şimdiki nesile göre kendimi kıyaslıyorum. Bir gün içerisinde tanışıp ikinci gün çıkıyorlar :) bir bakmışsın bir hafta, bilemedin bir kaç ay içerisinde ayrılmışlar. Bana tuhaf gelen bunlar :)

Söyleyip rahatlamak en iyisi bence de ama her insanda söyleme cesareti olamıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2.5 aydır aynı sınıftayız. İyi arkadaş olduk, arkadaş ortamımızla kafeye gidip çok iyi vakit geçiriyoruz. Doğumgünümde, arkadaşları organize edip bana sürpriz yaptırmış. Gülüşüne, hareketlerine, davranışlarına kısacası herşeyine aşık oldum. Ama hâlâ bilmiyorum ki, beni arkadaş olarak mı görüyor, yoksa ben teklif etsem kabul eder mi... Çok endişeliyim ama sürekli gözümün önünde. Yemek bile yiyemiyorum ciddi ciddi. İlk kez başıma geldiği için, sizden yardım istiyorum arkadaşlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn intarnet üzerrinden açılcam ama kız feysin şifresini unutmuş açmıyo feysi bnde ilk okula gidiyorum kızı bir yerede götürecem ne yapmalıyım yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya tamam anladımda kızların bazıları bu aşık olma işini cıvıtıyo ya benim bi sevdiğim vardı kızı o kadar seviyodumki ama bir kez olsun söyleyememiştim en son tel numarasını aldım mesajla söyledim merhaba ben k.a diye mesaj attım kız kimsin dedi 2veya üç defa böle mesaj attım ben k.a diye genede kimsin diyo tabi en son mem(milli eğitim müdürlüğünden kadir) diyince bastı küfürü bende dondum kaldım ne dicemi bilemedim sinirlendim bir daha kızın suratına vile bakmadım ama hala daha seviyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim sevdiğim kızın başka bir sevgilisi var benle samimi takılıyoz geziyoz ama ona bu yüzden açılamıyom işte

Umutcann

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında bende bunu yaşayan biriydim. Facebook veya twitter'dan felan başla. Devamı geliyor. Ben onaylı :P

Amaçsız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abilerim sizin dediklerimizi görüp gaza geldim okulda kızın karşısına gittim, ama yanında arkadaşlarıda vardı. Sonra adını biliyordum zaten dedimki cansu naber oda iyi sen dedi bende dedim iyiyim sonra direk olaya girdim sevgilin varmı dedim ve şansımı si***** kız dedi daha 1 ders önce oldu dedi bende tamam o zaman dedim ve sınıfıma usulca ilerledim bence kimse utanmasın gittim konuştum geldim hiçbir sorun olmadı tavsiyem hadi eyvallah. Olayı biraz hızlı anlattım bu arada bu kadar kısa sürmedi.