Bir kanal acmak istiyorum

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Kanal açmak istiyorum ama hiç tecrübem yok tteknoloji ile ilgili bir kanal acmak istiyorum ama hiç param yok nasil yükselebilirim neler çekebilirim?

Reaksiyon puanı
17
Youtube’a tarayıcınız ile giriş yaparak video izleyebilir, Google hesabınız sayesinde kanallara abone olabilirsiniz ama Youtube’da video paylaşabilmek için kanalınız olmalı. Youtube kanalı ile video paylaşımı yapabildiğiniz gibi canlı yayın da yapabilirsiniz. Youtube kanalını kendi adınıza açabileceğiniz gibi marka ya da şirket adına da açabilirsiniz. Hatta birden fazla Google hesabınızla birden fazla Youtube kanalı sahibi de olabilirsiniz. Ayrıca açacağınız Youtube kanalının izlenme oranlarını rapor halinde görebilme imkanına da sahip olursunuz. Peki Youtube’da kanal açma işlemi nasıl yapılır? İşte kanal açma işlemi hakkında bilmeniz gerekenler...

YOUTUBE KANALI NASIL AÇILIR?

Youtube kanalı açarken kişisel hesabınızdan farklı bir ad hatta işletme adı kullanabilirsiniz. Kanal açmak isteyenler Google (Gmail) hesaplarını kullanarak Youtube’da oturum açabilirler. Eğer Google hesabınız yoksa önce Youtube ye olmanız gerekir. Youtube’da oturum açtıktan sonra Sol üst köşedeki seçeneklerden ‘kanal oluştur’ bölümüne gidin ve Marka Hesap adınızı girin. Böylece kanalınızı oluşturursunuz. Kanal açma işleminden sonra yazımızdan Youtube kanal özelleştirmeleri ve ayarları hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

YOUTUBE KANAL AYARLARINI DÜZENLEME İŞLEMİ

Kanalınızda Videolar, Oynatma Listeleri, Kanallar, Tartışma, Hakkında bölümü bulunur. bBu alandan Kanalı Özelleştirme ve İçerik Stüdyosu bölümünü de kullanabilirsiniz. Kanalı özelleştir sekmesini kullanarak “kanal açıklaması, kanal resmi ve kanal ayarlarını “ kontrol edebilirsiniz. Yani izleyicilerin sizi ilgi çekici bulabilmesinin ilk adımı doğru fotoğraf ve açıklama metninden geçer. Bu alanı etkileyici içeriklerle doldurmak size çok şey kazandırabilir.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Ekipmanlar tam olmalı kamera mikrofon falan bilgisayarında güçlü birşey olmalı

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Kanal açmak istiyorum ama hiç tecrübem yok tteknoloji ile ilgili bir kanal acmak istiyorum ama hiç param yok nasil yükselebilirim neler çekebilirim?
Reklam yaptırmadan sadece videolar atarak gelişmen biraz yavaş olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekipmanlar tam olmalı kamera mikrofon falan bilgisayarında güçlü birşey olmalı
1-2 yıl önce 2gb ram lı işlemcisi ve ekranı da düşük olan bilgisayarımla wondershare filmora ile video editleyebiliyordum kullandığı uygulamaya göre bilgisayarı değişir.Mesela diğer montaj programlarında bilgisayarım kasıyordu ama wondershare da kasma yoktu.Edit yapacaksa bilgisayarında ki alanda önemli tabi.Bence

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
Hocam çok izlenmek istiyorsanız ve teknoloji kanalı açacaksanız. Yaşınızın büyük olması ve bir ekip kurmanız gerek. Mesela sen çıkıp anlatacaksın bir ürünü. Kameraman olacak, montaj yapanı olacak falan.

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Hocam çok izlenmek istiyorsanız ve teknoloji kanalı açacaksanız. Yaşınızın büyük olması ve bir ekip kurmanız gerek. Mesela sen çıkıp anlatacaksın bir ürünü. Kameraman olacak, montaj yapanı olacak falan.
Ben öyle bir kanal değilde bu nasil yapılır hhangi telefonlar alinir gibi videolar çekmeyi düşünüyorum

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Her gün 100 defa Hepinize Merhaba arkadaşlar . Kanalıma hoş geldiniz demen lazım .

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Anladım hocam o zaman güzel bir kamera alın koyun önünüze hocam. Çekersiniz. Kanalı açarsanız şimdiden başarıları.
Redmi note 8 kamera konusunda 1080p 60 FPS ile işimi görürmü?

Hocam bu bilgisayarla YouTube işi yapılmaz
Neden ki

Neden ki
Pc kötü ama ekran kaydı falan alarak olur diye düşünüyorum

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031
hayır o pc iş görür hemen insanların hayallerinden vazgeçtirmeyin

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

Neden ki
Hocam 1080p 60 fps kamera işimizi görebilir
O PC yele olmaz çünkü çok eski en azından R5 8x2 falan bir sistem lazım birde Vega 11 li

O PC yele olmaz çünkü çok eski en azından R5 8x2 falan bir sistem lazım birde Vega 11 li
Pardon ya ben oyun videosu çekecek sandım

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031

Pardon ya ben oyun videosu çekecek sandım
ben vega 3 ile daha önce youtube geçmişim oldu hiçde zorlanmadım

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866