- Reaksiyon puanı
- 1,938
Kanal açmak istiyorum ama hiç tecrübem yok tteknoloji ile ilgili bir kanal acmak istiyorum ama hiç param yok nasil yükselebilirim neler çekebilirim?
evetEkipmanlar tam olmalı kamera mikrofon falan bilgisayarında güçlü birşey olmalı
Reklam yaptırmadan sadece videolar atarak gelişmen biraz yavaş olur.Kanal açmak istiyorum ama hiç tecrübem yok tteknoloji ile ilgili bir kanal acmak istiyorum ama hiç param yok nasil yükselebilirim neler çekebilirim?
1-2 yıl önce 2gb ram lı işlemcisi ve ekranı da düşük olan bilgisayarımla wondershare filmora ile video editleyebiliyordum kullandığı uygulamaya göre bilgisayarı değişir.Mesela diğer montaj programlarında bilgisayarım kasıyordu ama wondershare da kasma yoktu.Edit yapacaksa bilgisayarında ki alanda önemli tabi.BenceEkipmanlar tam olmalı kamera mikrofon falan bilgisayarında güçlü birşey olmalı
Ben öyle bir kanal değilde bu nasil yapılır hhangi telefonlar alinir gibi videolar çekmeyi düşünüyorumHocam çok izlenmek istiyorsanız ve teknoloji kanalı açacaksanız. Yaşınızın büyük olması ve bir ekip kurmanız gerek. Mesela sen çıkıp anlatacaksın bir ürünü. Kameraman olacak, montaj yapanı olacak falan.
Bilgisayarınız varda özelliklerini atarmısınızEkipmanlar tam olmalı kamera mikrofon falan bilgisayarında güçlü birşey olmalı
Anladım hocam o zaman güzel bir kamera alın koyun önünüze hocam. Çekersiniz. Kanalı açarsanız şimdiden başarılar.Ben öyle bir kanal değilde bu nasil yapılır hhangi telefonlar alinir gibi videolar çekmeyi düşünüyorum
I5 2450 MBilgisayarınız varda özelliklerini atarmısınız
Hocam bu bilgisayarla YouTube işi yapılmazI5 2450 M
Hd grapichs 3000
Gt 520 M
8 gb ram
Redmi note 8 kamera konusunda 1080p 60 FPS ile işimi görürmü?Anladım hocam o zaman güzel bir kamera alın koyun önünüze hocam. Çekersiniz. Kanalı açarsanız şimdiden başarıları.
Neden kiHocam bu bilgisayarla YouTube işi yapılmaz
Pc kötü ama ekran kaydı falan alarak olur diye düşünüyorumRedmi note 8 kamera konusunda 1080p 60 FPS ile işimi görürmü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ki
Görebilir hocam. Tripod alırsınız bir tane koyarsınız önünüze çekmeye başlarsınızRedmi note 8 kamera konusunda 1080p 60 FPS ile işimi görürmü?
Hocam oyun videosu çekmiycek ne saçmalıyorsunuz ?Hocam bu bilgisayarla YouTube işi yapılmaz
Hocam 1080p 60 fps kamera işimizi görebilirRedmi note 8 kamera konusunda 1080p 60 FPS ile işimi görürmü?
Neden ki
Pardon ya ben oyun videosu çekecek sandımHocam 1080p 60 fps kamera işimizi görebilir
O PC yele olmaz çünkü çok eski en azından R5 8x2 falan bir sistem lazım birde Vega 11 li
Bencede zaten yüksek seviye birşey yapmicam sanki ultra ayarlarda pubg yayımı yapıyorum gibi söylüyorlarhayır o pc iş görür hemen insanların hayallerinden vazgeçtirmeyin
ben vega 3 ile daha önce youtube geçmişim oldu hiçde zorlanmadımHocam 1080p 60 fps kamera işimizi görebilir
O PC yele olmaz çünkü çok eski en azından R5 8x2 falan bir sistem lazım birde Vega 11 li
Pardon ya ben oyun videosu çekecek sandım
Ben Vega 8 deyim hiç bir halta yetmiyorben vega 3 ile daha önce youtube geçmişim oldu hiçde zorlanmadım
Zaten montaj olarak müzik intro ve bazı yerlere sansür koyarım o kadarSadece montaj yapacak çok fazla zorlanmazsın.
Hocam adam oyun oynamayacak alooo !!!!Ben Vega 8 deyim hiç bir halta yetmiyor
ben gayet memnunum perfornmansı bana yetiyorBen Vega 8 deyim hiç bir halta yetmiyor
Bana yetmiyor ???ben gayet memnunum perfornmansı bana yetiyor
Hocam bende GTA 5 oynatmıyor adam gibi
Hocam sen aç kanalını montaj işini görür o senin bilgisayar. Umarım iyi yerlere gelirsiniz.
Ultrada oynuyorsan normal orta ayarlarda oluyorsa normal değilBana yetmiyor ???
Düşükse yani normalde oynuyomUltrada oynuyorsan normal orta ayarlarda oluyorsa normal değil
ben orta ayrda vega 3 ile 40 fps alıyordum bence sana rahat yetmesi lzm vega 8 inBana yetmiyor ???
Hocam adamın işi GTA 5 değil zaten.Düşükse yani normalde oynuyom