- Reaksiyon puanı
- 13
Silindi..
Nmss dedi ki:Arkadaşlar bir zaman önce kız arkadaşım ile beraber açmış olduğumuz bir forum sitesi var. Bayramdan önce bakıma aldık siteyi ve tema ve bazı özellikleri değiştirdik. Ama ne yazik ki temaya uygun bir logo bulamadım. Grafik konusunda ise hiç bir bilgiye sahip değilimdir. Bana değerli vaktini harcayıp yardım edecek arkadaş lazım. Sadece temaya uygun ve dediğim slogan ile bir logo yapılacak. İlgilenen ve yardım etmek isteyenler aşağıda yazacağım Msn adresinden irtibata geçsinler benimle. Site adresini temaya bakmaları için orada vericem ve diğer nitelikleri orada anlatıcam.Simdiden ilgilenen herkese teşekkürler..
İletişim: nmss-sdn@windowslive.com (Eğer mail adresi vermek yasak ise sadece adresi silin mod arkadaşlar) Profilimde mail adresi mevcut. Kolay Gelsin..
_ceyda_ dedi ki:Sitenin İçeriği hakkında Fikir sahibi olsaydık birşeyler söylerdik ancak ne Sitenin adresi var ne de İçeriği hakkında Bilgi. Ayrıca Sitenin Temasını da görmek lazım. Renk, Biçim hakkında fikir sahibi olmak için...