Bir İsteğim Var SDN Ailesi..

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
peynirr ekleme isteği gelmedi :)

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim bir arkadaşım vardı profesyonel grafikerdi artık online olmuyor kaçtımı ne yaptı benden sürekli logo yapardı bana heheh :D İşin esprisi tabi yazdıklarım.Forumumuzda vardır grafikle arası iyi olan yardım eden çıkar merak etme ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sitenin İçeriği hakkında Fikir sahibi olsaydık birşeyler söylerdik ancak ne Sitenin adresi var ne de İçeriği hakkında Bilgi. Ayrıca Sitenin Temasını da görmek lazım. Renk, Biçim hakkında fikir sahibi olmak için...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Arkadasım yukarıda da dediğim gibi bana ulaşırsanız size bilgileri vereceğimi söyledim. Buradan vermedim Reklam havasına girmesini istemedim..

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
niye girmeyecek canım ver burada reklam oluyosa olsun merak ettim bende ama yardım edemem anlamıyorum pek :D

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ah be hocam, sevenlere yardım etmek sevaptır, anlasam yaparım o işleri ama Paint'ten başka çizim programı kullanamıyorum. Paint'te de bacası tüten pencereli ev ve yuvarlak yeşil ağaç kısmını geçemedim hala.

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nmss dedi ki:
Arkadaşlar bir zaman önce kız arkadaşım ile beraber açmış olduğumuz bir forum sitesi var. Bayramdan önce bakıma aldık siteyi ve tema ve bazı özellikleri değiştirdik. Ama ne yazik ki temaya uygun bir logo bulamadım. Grafik konusunda ise hiç bir bilgiye sahip değilimdir. Bana değerli vaktini harcayıp yardım edecek arkadaş lazım. Sadece temaya uygun ve dediğim slogan ile bir logo yapılacak. İlgilenen ve yardım etmek isteyenler aşağıda yazacağım Msn adresinden irtibata geçsinler benimle. Site adresini temaya bakmaları için orada vericem ve diğer nitelikleri orada anlatıcam.Simdiden ilgilenen herkese teşekkürler..

İletişim: nmss-sdn@windowslive.com (Eğer mail adresi vermek yasak ise sadece adresi silin mod arkadaşlar) Profilimde mail adresi mevcut. Kolay Gelsin..

Ekledim msnini elimden geleni yaparım arkadaşım, photoshop bilgim var grafikle ilgilenmekteyim...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aldığım duyumlara göre logo bitmiş sanırım :D ben gördüm beğendim ilginç bir fikir var nasıl yaptınız helal

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Evet Logo yapımı tamamlandı. Bu konuda bana yardım eden mr.meseli arkadaşımızın emeklerini ve yardımseverliğini hiç unutmayacağım. Kendisine bir kez daha cok teşekkür ediyorum. Sitemiz kullanıma acıldı gerekli bölüme yazıcam sizlerden olumlu olumsuz yorumları bekliyorum...

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yapma bunu bana...

Web bosunamı duruyor gır google logo yapma yaz hemen cıkar..Saygılar...

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sitenin İçeriği hakkında Fikir sahibi olsaydık birşeyler söylerdik ancak ne Sitenin adresi var ne de İçeriği hakkında Bilgi. Ayrıca Sitenin Temasını da görmek lazım. Renk, Biçim hakkında fikir sahibi olmak için...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaş bulletinden smf ye geçti www.forumdasin.net . yani sitesini tamamen bozdu baştan yapıyor. bir arkadaş logo yaptı ama yeni sitesine uyarmı bilmiyorum. ama yardım etmek istersen smf tema önerebilirsin şuan :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
_ceyda_ dedi ki:

bu mesaj bana tanıdık geldi :D (1.sayfa)

Kaynak Göstermeden alıntı yapılamaz :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
haha harbiden aynısı hatta senin mesaj :D :D