Bir Günde Otomobil Değiştirmek (Yeni Aracım :) )

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Güzel araç..:)
Mert, şu mu şimdi yeni araban?:devil2: (bak bu jantlar iyiymiş)

det09_a3tdi.jpg

Mert bu aracı alamaz bence fiyatı 130 milyar civarı.:):D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Orası öyle Bla mert akşamları para basıyor herhalde:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Haftaiçi çok yoğundum, işletim sistemleri bölümünün dışına pek çıkma fırsatı bulamamıştım. Az önce mesajları okurken önce Mert Ağabeymizin A3 almasına sevindim, sonra başına gelen talihsizliğe üzüldüm, sonra çok fazla zarar etmeden aracını tekrar değiştirmiş olmasına sevindim. :)

Yeni araban hayırlı olsun, güle güle kullan sana yakışır A3. :)

Birde saygısızlık etmem ama bildiğim kadarıyla nazar İslam dininde olan bir kavram değil, eski bir Türk geleneği... İslam dininde hayır da şer de Allah(c.c.)'dan gelir. Geçmiş olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
hobaaaa....kaza mı yaptın yaa geçmiş olsun valla üzüldüm bak!

neyse cana gelmesin de mala gelsin tek...

yoksa bu hondanın beni satma satma! diye feryadından mı oldu acaba :)

yeni araban da hayırlı olsun inşallah bunda kaza bela olmaz tekrardan hocam.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yeni araç bugün teslim alındı kaza yapmadan evime gelebildim... :D Araç şu an 41 kilometrede garajda ve yarın bineceğim artık. :) Bu arada Bılek göstergede son hız 280 KM/H gösteriyor Almanlar gidermi bu kadaa bro ? :D

ahaha tebrik ederim müdür:D hayırlı olsun
kuğu gibi maşallah, beyaz kesinlikle daha iyi olmuş bro
valla 280 benimki görmüyor sen de bir dene belli mi olur:D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sağolasın... Park sensörü, otomatik yanan farlar, otomatik çalışan silecek, bose ses sistemi, otomatik klima, 7 ileri STRONIC şanzıman aga biz teknolojiye uzak kalmışız uzaaak... :D Bu manyaklarda nasıl bir yalıtım var aga, yanından otobüs kamyon tren traktör biçerdöver geçiyor içeride bir gram ses yok insan kulaklarından şüphe etmeye başlıyor.. Ulen 109 kilometreyle gidiyoruz, sana geliyor sanki 30ile gidiyorsun.Ağır çekimde geliyor çevredeki herşey hayat yavaş yavaş :) Ben sana birşey diyeyimmi ? 1 hafta içinde ilk radar cezamı elime alırım ben... :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Aman dikkat bro hızı algılayamadığın için hem radar sorunu olabiliyor hem de asıl önemli olan, yavaş gittiğini sandığından bazen önceki araçla fren mesafesini hesaplayamayabiliyorsun. Ki bu radar derdinden çok daha kötü. Araç hızı hissetirmediğinden sol şeritte kapatıp gidiyorsun sonra arabanın teki önünde şak diye belirince yusuf yusuf halde direksiyon kırıyorsun.:mrgreen: aman deyim bro.:D

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Yaww okadar para virdik hani bunun sis lambası , açılır tavanı, ??? Almışın artık güle güle kullan :wink: kol dayama vardır inş. içindende resim at bakalım :biggrin:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bla yazdığının aynısı bugün başıma geldi bro soldan bayaa bi kaptırdım 206 çıkıverdi sonrasında ABS power... :D :D

jonjon : Audi opsiyon listesinden cam tavanının fiyatını okurmusun gözler seçmiyorda... :D :D Evet sislerde yok takılacak ama... :) Elektronik donanım tamamen full ABS ESP ECSmi bişi daha var öyle :D Yokuş yukarı kalkış 4 cam otomatik falaan filaaan bi dünya ceryanlı şeysi var bunun... :DKol dayama var evet açınca altında usb girişleri aux girişi bardaklığı gözlük kabı falan var... İçerden fotoyu yarın atayım kardeşim...

yesil116 : Çok iyiydi üstad. :D

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bana da nasip olur mu böyle bir araba?
kazasız belasız kullan,( ufak bir kaza atlatmışsın sanırım) bir ara puntoyla kapışalım anahtarına :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sağol üstad darısı sana... Otomatiği duyandan ilk laf kapışalım oluyor. :D Olur tabii hemen kapışalım.. :D Otomatik ama 7 ileri DSG otomatik yanlız...:mrgreen:0-100ü manuel A3 den 1 saniye daha çabuk. ;)

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
kalsın o zaman, 10. saniyede sen bana 900 metre fark atarsın :) inşallah arabanı güzel günlerde kullanırsın. keyif alman dileğiyle

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Kaza yapmana gerçekten üzülmüştüm. Neyseki çok birşey kaybetmeden istediğin seçeneklerle beraber yenisini almışsın. Tekrardan hayırlı olsun. Allah inşallah bu arabayı kazasız belasız kullanmayı nasip eder. :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
ayteking tekrardan çok sağol üstad. ;)

Persona Grata çok çok teşekkür ederim bu sefer tedbirliydim.:) Sabah kalktım abdestimi aldım, kurbanımı kestim, etleri dağıttım ve en sonunda namazıma durdum. Sonra gittim aracı almaya... Darısı sizlerin başına... :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ankara'ya gelirsen haberim olsun adamım sıpay'ıda alır bir hatıra fotosu çektiririz:D

spy sen ank'da nerdesin bro?:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
ayteking tekrardan çok sağol üstad. ;)

Persona Grata çok çok teşekkür ederim bu sefer tedbirliydim.:) Sabah kalktım abdestimi aldım, kurbanımı kestim, etleri dağıttım ve en sonunda namazıma durdum. Sonra gittim aracı almaya... Darısı sizlerin başına... :)

Hacca gitmeyide unutma o eksik kalmış :)

Bas gaza mert bas gaza:D

Bide lastik yakalım.:D:D

Çayyolu ümitköy mevki.:D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Tamam olm videoya boğdun. Ankarada Bla,Spy,TMRT buluşması yapıcaz koydum aklıma şimdiden. :D Spy amcanın A3ü şimdiden kaçırma planlarına başla... :D

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ankarada olsam bu buluşmaya kaçırmazdım ... A3 Favorimdirde ... :D:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Abi neşen yerine gelmiş arabana kavuşunca :D

Hadi hayırlı olsun :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Tamam olm videoya boğdun. Ankarada Bla,Spy,TMRT buluşması yapıcaz koydum aklıma şimdiden. :D Spy amcanın A3ü şimdiden kaçırma planlarına başla... :D

Ah keşke verse ya ama nerde cimri adam sanki çarpacaz uyduruk A3 'ü:laugh::laugh:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

bna uyar müdür:D biraz önceden haber edin yeter
bir de a3 a3 deyip duruyonuz olm daraltmayın adamı aüçüm mü var benim:D
ank buluşması yapıyoruz:devil::laugh:

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
gerçekten büyük şans hayırlı ugurlu olsun

Trash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O kadar mesaj var, bir MaşAllah diyen yok mu ? Beyler, nazarımızın değmemesi için heveslendiğimiz şeylerde MaşAllah diyelim.

MaşAllah kardeş, Allah (c.c) kazasız belasız , hayırlı bir şekilde kullanmayı nasip etsin. Felâk ve Nas sürelerini bol bol oku. Evden çıkarken özelliklede. İçini kötü bir his kapladığında, gözlerin bir anda senin üzerinde olduğunu anladığında.

Ayrıca vakit namazlarını da aksatma. Hayırlı günler dilerim...