Bir Günde Otomobil Değiştirmek (Yeni Aracım :) )

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
vaaay hayırlı olsun üstad yeni aracın.

Allah kaza bela vermesin, maşallah...

Ama güzelim Honda'ya bir anda nasıl kıydın yaa. hele ki senin gibi honda aşığı birisi...

gerçi iki araba arasında sınıf farkı var tabii. ama ben yinede anti-almancıyım :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yok hocam duymadım, kemeri yokmuştur muhtemelen nasıl olmuş takla falan mı?

Mustang sağolasın kardeşim otomatiğe bağladık bizde sen gibi. :P :D

Evet aynen öyle olmuş kardeşim iyi, yapmışsın dikkatli kullan aman gözünü seveyim :thumbup:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Aaaa "11 DH 888" ben bu aracı her allahın günü Eskişehirde görüyordum neredeyse... Kırmızı A3 evet görmüştüm. Şöför çok gençmiş gençliğinin hevesine kapılmış o izleri gördüm kaza şeklini gördüm bu araçla o kaza kolay değil... Sürat var, kemer yok, alkol varmı bilmiyorum ? Ama Audide olsa Bugattide olsa kaza heryerde kaza.Şöför mahalli dağılmış diğer yerlerinde ciddi dirençler var araba sağlam demekki. Şöförün olduğu kısım su kanalına girip takla atarken yere ilk vuran kısım sanırım iyi ezilmiş...

MegaWolt sağolasın kardeşim... Öyle deme ya... :) Bakarsın A3den sonra bi Accord alırız altımıza uymaz mı ? :) Huzur spec... :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aaaa "11 DH 888" ben bu aracı her allahın günü Eskişehirde görüyordum neredeyse... Kırmızı A3 evet görmüştüm. Şöför çok gençmiş gençliğinin hevesine kapılmış o izleri gördüm kaza şeklini gördüm bu araçla o kaza kolay değil... Sürat var, kemer yok, alkol varmı bilmiyorum ? Ama Audide olsa Bugattide olsa kaza heryerde kaza.Şöför mahalli dağılmış diğer yerlerinde ciddi dirençler var araba sağlam demekki. Şöförün olduğu kısım su kanalına girip takla atarken yere ilk vuran kısım sanırım iyi ezilmiş...

Gözünüzü seveyim yavaş olun kardeşler sonuçta 4 tane civata üzerinde gidiyoruz

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Arac Audi olmasa arkadakilerin kurtulma sansida cok düsüktü zaten.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
MegaWolt sağolasın kardeşim... Öyle deme ya... :) Bakarsın A3den sonra bi Accord alırız altımıza uymaz mı ? :) Huzur spec... :D

Tabii canım uymaz mı :) yakışır...

tekrar maşallah diyeyim, hemen bi kurban kestir bence nazar değmesin..
herşey bir yana yine de honda bir yana be :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Nazarlıkları taktım üstad, kurbanıda keseriz yakında... :D

Rapchy burası Bozhüyükte başlayan yol değilmi Adapazarına kadar uzanan ?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hocam selale kebaptan hemen sonra Bilecik'e gelirken iste

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Rapchy burası Bozhüyükte başlayan yol değilmi Adapazarına kadar uzanan ? Evet oraya benziyor Tuningmert 90lı yıllarda ben ozaman Bilecik Meslek Yüksek okulunda okurken bu yollar çok dardı otobüsler kamyonların peşine bir takılırlardı vay anam vay git gidebilirsen şimdi bayğı düzelmiş ama yinede kazalara engel olamamış maalesef

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Haa evet biliyorum şelale restorant, tünel restorant mangal yemelik yerler tam... Çok üzüldüm kaza için, o yolda o hız... ABSye rağmen nasıl kaymış araba ya izlere bak. Yapmayın be kardeşim...

---------- saat 18:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:50 eklenmişti ----------

Rapchy burası Bozhüyükte başlayan yol değilmi Adapazarına kadar uzanan ? Evet oraya benziyor Tuningmert 90lı yıllarda ben ozaman Bilecik Meslek Yüksek okulunda okurken bu yollar çok dardı otobüsler kamyonların peşine bir takılırlardı vay anam vay git gidebilirsen şimdi bayğı düzelmiş ama yinede kazalara engel olamamış maalesef

90lı yıllarda çoğu yol bir gidiş bir geliş tipindeydi hocam. Bozhüyük-Eskişehir arasında poyra diye bir yer var. Eskiden kışın bayırın tepesinden otobüs bi geliyordu önü solda kıçı sağda... Kaçacak yer yok. Okuyorsun tabi bütün duaları... :D Şimdi öyle mi ? Otobandan bozma duble yol.Dümdüzz.Bas geç hocam Cruise Control ile gidiyorum o yollarda zaten. Alıyorum 119 KMye Cruise kontrolü.Gel keyfim gel. :D

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Gerçekten güzel bir araba. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Amin hocam sağolun, cümlemize...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Evet hocam orası. Eskiden öyleydi hele önüne bi kamyon takıldımı yandın :D
Şimdi çok rahat.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
hayırlı olsun mert.renk seçeneği yoktu demişsin ama rengide oldukça güzelmiş.tekrardan hayırlı olsun :)

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aracın hayırlı olsun, Allah bizede Q7 nasip etsin inş. :):)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
yer6 teşekkürler kardeşim. Zaten Audi alırsan ya siyah ya beyaz olacak. :) Beyaz ilk tercihim ama siyah almak zorunda kaldım. Buda Audiyi gösteren renktir zaten. :)

steinmetz sağolasınn. Etsin, etsin allah q7ler nasip etsin sizlere inşallah :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Çok teşekkürler darısı sizlerin başına.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
hayırlı olsun aga:)auidiyi tek geçerim her türlü:)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sağol dostum... Seveni fazla bir firmadır kendileri. :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Type-R ile çok Scirocco tokatladık. :D Kalsın hocam çok itici bir araç bana sıcak değil şahsen... Tutmadıda zaten...

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aslında kararsızım ben 3 kapı araba sevmem (A3 , 5 kapılı model ) ama senin A3 görmen gibi düşün işte :) tekrardan hayırlı olsun. A3 lerde yaşanan problem otomatik şanzumanda ses olayı sorarsan servislere söyliyceklerdir, sesle başlayan kronik olduğu söylenen bir problem varmış bize rastlamadı ama otomatik a3lerde yüksek oranda varmış.olan arkadaşlarda var.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hayrılı uğurlu olsun abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin ...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yanlış aracı almışsın hocam ..:)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
almanlar güzel yapıyo bmw olsun audi olsun vw olsun
alman arabası olsun
helal olsun valla adamlar yapıyo abii…
ne demişler aarabayı almanlardan karıyı balkanlardan alıcaksın demısler :))

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Doğru söylüyorsun.Adamlar yaptımı yapıyor.Benimde hayalimde BMW var ama bakalım işte.İş-güç yolunda giderse...

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Doğru söylüyorsun.Adamlar yaptımı yapıyor.Benimde hayalimde BMW var ama bakalım işte.İş-güç yolunda giderse...

BMW_M5-turbo_633_1024x768.jpg

bende çok istiyorum ama ya bi piyango vurucak yada mısırda bi dede bulup mirasının üstüne yatıcaz başka türlü alamam