Bir Günde Otomobil Değiştirmek (Yeni Aracım :) )

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
mert hayırlı olsun diyecektim ama bir kaç sayfa daha okuyayım araçla ilgili sıkıntın varmı diye ne göreyim kaza haberi valla çok üzüldüm dostum :( Neyse Allah daha iyilerini versin vardır bir hayır :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
mosx sağol kardeşim.

freewill sağolasın üstad, vardır herhalde bakıcaz. :)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
abi geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsın :S

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Geçmiş olsun, cana gelmesinde mal yine alınır ;)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
knightx sağol kardeşim.

jonjon eyvallah üstad... ;)

mcb77

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
Çok Gemiş olsun Mert abi. Sana anlattım diğer kazayı. Çok daha kötüsü olabilirdi. Her işte bir hayır vardır.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kardeş bi mal aldığında bizim oralarda kurban kesilir
ev de yapsan arabada alsan bu böyle
yapmadığımız iiçin bizimdebaşımmıza olmadık seyler geldi sonra kestik ve belalar defoldu
sana geçmiş olsun diyorum hersey yerine gelir düzelir zamanla
allah cana vermesin o gittimi geri gelmiyor

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
finalfreeze;

teşekkürler... :)

mcb77 ; sağolasın kardeşim.

yavuz_4106;

teşekkürler...

emptyheart;

görüşlerin için çok sağol.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Çok geçmiş olsun mert , gerçekten üzüldüm , burda heyecanlı heyecanlı yazmıştık . İşte ne olucağı belli değil ama keşke bu kasko işini yapsaydın , allah korumuş cana gelmemiş. Mal sonuçta ama oda bedeli var neyse işallah sıkıntını atlatırsın Tekrar geçmiş olsun.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Teşekkür ederim Alptekin,

SKYNET Hocam işte ne olacağı belli olmuyor. Neyseki atlattık çoğu gitti azı kaldı yeni A3 çok yakınca bizlerle. :) Çok sağolasın...

---------- saat 15:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:17 eklenmişti ----------

Bunlarda arkadaşımın haberlerden kaydedebildiği kadarıyla kazalı resimler.

34i4e1y.jpg

zwi0ww.jpg

2yyc9b5.jpg

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Pek hasar yok hocam sanki 10-15 bin tl' tamir masrafı çıkar gibi..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Geçmiş olsun TuningMert kardeşim Allah beterinden saklasın sizlere bir şey olmasın mal geri gelir bir şekilde

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sevgili kardeşlerim. Bugün itibari ile açıklamayı yapayım. Araç 37 kilometrede önden çarpmalı trafik kazası geçirdi. Kaza kırmızıda geçen hyundai minibüsün yeşilde geçen bana ön sol taraftan patlatması şeklinde gerçekleşti. Kaza sonucunda pikap takla atarak yerde sürüklendi içi dolu birton yaralı bilmemne neysee geçti gitti... Benim araba yerinden bile oynamadı ne Audiymiş arkadaş... :) Servise gidildi adam benimle açık açık konuştu. Yürüyem aksamda hasar var için rahat ederse tamir edelim... İçime kurt düştü. Hayatımda tamirli arabaya binmedim, binmem. Gittim konuştum böyle böyle. DOD diye bir firma varmış. Doğuş oto ikinci el yani. Ver kardeşim bu arabayı 40.500e ben alıyorum... İyi dedim eti sizin kemiği benim. Verdim arabayı karşılığında bu sefer donanım seçe seçe dolu dolu sıfır (Beyaz Bu Sefer :) ) A3 aldım... Vatana millete hayırlı olsun... :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sevgili kardeşlerim. Bugün itibari ile açıklamayı yapayım. Araç 37 kilometrede önden çarpmalı trafik kazası geçirdi. Kaza kırmızıda geçen hyundai minibüsün yeşilde geçen bana ön sol taraftan patlatması şeklinde gerçekleşti. Kaza sonucunda pikap takla atarak yerde sürüklendi içi dolu birton yaralı bilmemne neysee geçti gitti... Benim araba yerinden bile oynamadı ne Audiymiş arkadaş... :) Servise gidildi adam benimle açık açık konuştu. Yürüyem aksamda hasar var için rahat ederse tamir edelim... İçime kurt düştü. Hayatımda tamirli arabaya binmedim, binmem. Gittim konuştum böyle böyle. DOD diye bir firma varmış. Doğuş oto ikinci el yani. Ver kardeşim bu arabayı 40.500e ben alıyorum... İyi dedim eti sizin kemiği benim. Verdim arabayı karşılığında bu sefer donanım seçe seçe dolu dolu sıfır (Beyaz Bu Sefer :) ) A3 aldım... Vatana millete hayırlı olsun... :)

Müdür nasıl değişik aktif bir insansın sen ne ara sattın da gittin yenisini aldın:w00t::D
Tekrar hayırlı olsun, Allah (bu defa) kaza bela vermesin inşallah.
Beyaz da iyi olmuş bu arada vesile oldu:D
Kaça aldın bro_?:devil2:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
KAZUYA adlı kullanıcının böyle bir mesajı var önceki sayfalarda.

"Turkiye'de insanlar asgari ucret ile gecinmeye calisiyorlar.kimi insanlarin ceplerinde oglen yemegi yiyecek parasi yok.Gencecik kizlarin altlarinda son model cipler geziyorlar. Turkiye'de fakir ve zengin seklinde iki kesim var. Siz umuma acik bir yerde 53 bine aracimi sattim audi a3 aldim diyorsunuz. Daha plakasini yeni taktiginiz aracinizi insanlara reklam yapiyorsunuz. Bu durumda cebinde simit alacak parasi olmayan kesim size nefretle bakiyor."

Fiyat vermiyorum bu sefer Bro. Haa opsiyon listesinden A6 jantlarına kaydım biraz. Yakışmışmı bi baksana... :D

2dt86rd.jpg

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
abi sen şunu tümden versene ne öyle lastiği çekip yollamışın:D

KAZUYA arkadaşın düşüncesine saygı duyuyorum ama sürekli takıldığımız bir sitenin ''otomobil'' bölümünde de bunları konuşamayacaksak hiçbir şey konuşmayalım o zaman.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Amcamın evinin önündeki A3 resmini koyacam bende 1-2 saat sonra bekleyin:D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Jantları göstermek için yolladım Bro. :D Showroom orası jantları çektim birtek... Sıpay bekliyorum ne renk ? :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kaç onlar bro? biraz ufak geldi bana
bekliyoruz spaydi:D

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54

Çok kurnazsın mertoo :biggrin: Hadi hayırlı olsun geniş kapsamlı fotoları bekliyoruz :wink:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Amcam bir kere bile vermedi şu aracı be kızlara havamız olsun ..:(

Mert senin eski araçtan 85 bin tl peşin para al senin olsun.:D