• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir Forum sitesi nasıl olmamalıdır!

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Selam muhakkak aramızda bir çok genç yetenek var. bu arkadaşlarımızdan bir çoğuda forum sitesi yapmak istiyor olabilirler diye düşünüyorum... ben size kalkıpda bir forum sitesi nasıl olmalıdır küstahlığında bulunacak değilim tabiki. ama size bir forum sitesi nasıl olmamalıdır diyebilirim...

az önce bir konu hakkında araştırma yaparken tamamen tesadüf eseri gördüğüm. bir forumun linkini sizinle paylaşacağım. bi girip bakın ve sakın bu veya buna benzer bir şeyleri asla yapmayın internette hala böyle saçma sapan tasarımı bulunan sitelerin olduğunu görmek beni sinir ediyor...

işte link

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Çok cicili bicili olmuş:)

True

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın sinir bozucu. Bende beğenmedim açıkçası.
Sende bir daha girme istersen ama belliki böyle sitelerinde üyeleri var. Bırak eğlensinler :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bakmamla çıkmam bir oldu. :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bi konuya gireyim dedim girmez olaydım.Çok iğrenç :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
:D
Bu iyi
benim bi arkadaşın forumu var allahım berbatın berbatı

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Harbiden iğrençmiş nasıl kapattıgımı bilemedim siteyi :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Barbi mehmetin forumu sandım..:D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Siteyi kötü yapmak için ellerinden geleni yapmışlar... :D Baktım 315 üyesi var ve site çok ağır her şeyi resimlemek saçma olmuş...

Bence bir site rahat olmalı gözü yormayacak kolay seçilebilir renkler ve tonlar kullanılmalı. Site içeriğide görünüşü gibi olmalı, her konuda forumda bir şeyler varsa o forum bir süre sonra çöplüğe dönmeye başlıyor...
Birde mesaj içeriğini saklayan, resmi saklayan, videoyu saklayan ve linkleri saklayan siteler kendilerince iyi bir şey yapıyor ama kullanıcı çöplüğüne dönmeye başlıyorlar. Biri bir konu hakkında biri bir araştırma yapıyor konuyu forumda buluyor ama üye olması gerekiyor, oradaki işi bittikten sonra birdaha oraya uğramıyor... SDN bu konuda en iyisini yapıyor bence...

Bazı sitelerde "Ayça_22" veya "Bedava 100 kontör" Oturum açabiliyor... :D Hadi Ayça neysede bedava 100 kontör nasıl oturum açar arkadaşım, reklamı yapanlarda ayrı bir salak... :D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bide bu tür forumların en gıcık olduğum yanı her konuyla ilgili bölüm açmaya çalışmaları:angry:
Bir forumda her konuyla ilgili bilgi bulunduramazsın olmaz,olamaz...Girdim baktım sayfanın sonuna ulaşana kadar canım çıktı valla..Biraz sade,öz,kullanışlı bişeyler yapsan ölürmüsün yöneticii...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Çok abartmışsınız bence. Üstteki kız olmasa forum güzel.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet evet bencede üssteki resimm ((:
hehehe şaka bir tarafada başta ortaokullu çocukların yapmış olabileceklerini düşünmüştüm (: Sonra farkettimde resmen koca koca adamlar yapmış meğerse Heralde herkesin Admin,Mod, Moderatör, Adminsatör gibi yüzlerce ünvanı olan tek sitedir....
Dikkatimi çeken bir diğer husuta "acemiler buraya " - deneme tahtası- yada " forum kuralları " -kullanmakadan önce kütfen okuyun- gibi başlıklar beni benden alıp götürdü (:

Paylaşım için teşekkür ederiz ((:
hehe yoksa o sitenin kuuurucusu sizlermisiniz?
Reklamın iyisi ve kötüsü olmaz neticede hehe (:

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Günde Ortalama 10'larca forum Sitesi Açılıp Kapanıyor.Buda onlardan biri olaxak:D

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
beynim döndü resmen siteye nereye bakıcam şaşırdım :D

Yapabileceğim en kötü şeyi yapayım dercesine yapılmış sanki site...

Site içeriği çok janjanlı efektler ordan burdan geçiyor vs.. şeklinde olabilir ancak forumda insanlar yazışıcak, paylaşıcak sonucta. Ne kadar sade ve yazılar o kadar net gözüküyorsa o forum iyidir. Bu tam zıttına gitmiş :)

habibineccar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onların hareketli şekillerle yaptıklarını başkalrı başka türlü yapabiliyor ve bende aynı duyguları tetikliyor
canım kardeşim
biliyorsun ayna ilk keşiflerden hadi birer aynayla bize bakalım
benzer bir konuyu açın paylaşalım