• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir Forum sitesi nasıl olmamalıdır!

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Selam muhakkak aramızda bir çok genç yetenek var. bu arkadaşlarımızdan bir çoğuda forum sitesi yapmak istiyor olabilirler diye düşünüyorum... ben size kalkıpda bir forum sitesi nasıl olmalıdır küstahlığında bulunacak değilim tabiki. ama size bir forum sitesi nasıl olmamalıdır diyebilirim...

az önce bir konu hakkında araştırma yaparken tamamen tesadüf eseri gördüğüm. bir forumun linkini sizinle paylaşacağım. bi girip bakın ve sakın bu veya buna benzer bir şeyleri asla yapmayın internette hala böyle saçma sapan tasarımı bulunan sitelerin olduğunu görmek beni sinir ediyor...

işte link

Haklısın sinir bozucu. Bende beğenmedim açıkçası.
Sende bir daha girme istersen ama belliki böyle sitelerinde üyeleri var. Bırak eğlensinler :)

Daha kötüleri de var :D

Bakmamla çıkmam bir oldu. :D

Bi konuya gireyim dedim girmez olaydım.Çok iğrenç :)

:D
Bu iyi
benim bi arkadaşın forumu var allahım berbatın berbatı

Harbiden iğrençmiş nasıl kapattıgımı bilemedim siteyi :D

Barbi mehmetin forumu sandım..:D

Siteyi kötü yapmak için ellerinden geleni yapmışlar... :D Baktım 315 üyesi var ve site çok ağır her şeyi resimlemek saçma olmuş...

Bence bir site rahat olmalı gözü yormayacak kolay seçilebilir renkler ve tonlar kullanılmalı. Site içeriğide görünüşü gibi olmalı, her konuda forumda bir şeyler varsa o forum bir süre sonra çöplüğe dönmeye başlıyor...
Birde mesaj içeriğini saklayan, resmi saklayan, videoyu saklayan ve linkleri saklayan siteler kendilerince iyi bir şey yapıyor ama kullanıcı çöplüğüne dönmeye başlıyorlar. Biri bir konu hakkında biri bir araştırma yapıyor konuyu forumda buluyor ama üye olması gerekiyor, oradaki işi bittikten sonra birdaha oraya uğramıyor... SDN bu konuda en iyisini yapıyor bence...

Bazı sitelerde "Ayça_22" veya "Bedava 100 kontör" Oturum açabiliyor... :D Hadi Ayça neysede bedava 100 kontör nasıl oturum açar arkadaşım, reklamı yapanlarda ayrı bir salak... :D

tamamen iğrenç. Göz zevki möz zevki kalmadı... :S

Bide bu tür forumların en gıcık olduğum yanı her konuyla ilgili bölüm açmaya çalışmaları:angry:
Bir forumda her konuyla ilgili bilgi bulunduramazsın olmaz,olamaz...Girdim baktım sayfanın sonuna ulaşana kadar canım çıktı valla..Biraz sade,öz,kullanışlı bişeyler yapsan ölürmüsün yöneticii...

Çok abartmışsınız bence. Üstteki kız olmasa forum güzel.

Evet evet bencede üssteki resimm ((:
hehehe şaka bir tarafada başta ortaokullu çocukların yapmış olabileceklerini düşünmüştüm (: Sonra farkettimde resmen koca koca adamlar yapmış meğerse Heralde herkesin Admin,Mod, Moderatör, Adminsatör gibi yüzlerce ünvanı olan tek sitedir....
Dikkatimi çeken bir diğer husuta "acemiler buraya " - deneme tahtası- yada " forum kuralları " -kullanmakadan önce kütfen okuyun- gibi başlıklar beni benden alıp götürdü (:

Paylaşım için teşekkür ederiz ((:
hehe yoksa o sitenin kuuurucusu sizlermisiniz?
Reklamın iyisi ve kötüsü olmaz neticede hehe (:

Günde Ortalama 10'larca forum Sitesi Açılıp Kapanıyor.Buda onlardan biri olaxak:D

beynim döndü resmen siteye nereye bakıcam şaşırdım :D

Yapabileceğim en kötü şeyi yapayım dercesine yapılmış sanki site...

Site içeriği çok janjanlı efektler ordan burdan geçiyor vs.. şeklinde olabilir ancak forumda insanlar yazışıcak, paylaşıcak sonucta. Ne kadar sade ve yazılar o kadar net gözüküyorsa o forum iyidir. Bu tam zıttına gitmiş :)

onların hareketli şekillerle yaptıklarını başkalrı başka türlü yapabiliyor ve bende aynı duyguları tetikliyor
canım kardeşim
biliyorsun ayna ilk keşiflerden hadi birer aynayla bize bakalım
benzer bir konuyu açın paylaşalım