Bir Filmin İsmini Soracağım

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar geçenlerde bir sinema sitesinde bir filme denk geldim fakat ismi aklımdan tamamen çıktı.Filmin konusu ise hatırladığım kadarıyla şu şekildeidi;
"Otomobiller için hareketli silecekleri bulan bir adam bu fikrini Ford'a götürüyor fakat Ford onu geri çevirip fikri çalıyor.Ve bu kişiyle Ford arasında bir hukuk mücadelesi başlıyor."Yaşanmış olduğunu da hatırlıyorum.Filmin isminde "Dahi" geçiyordu.

Şimdiden Teşekkürler...

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zeka Pırıltısı & Flash of Genius

earnes ailesi “Amerikan Rüyası” nı yaşayan mutlu bir ailedir. Robert bir üniversite hocasıdır
virgul.gif
çok sevdiği eşi Phyliss öğretmendir ve altı çocuklarıyla meşgul ama mutlu bir hayat sürmektedirler. Boş zamanlarında mucitlikle uğraşan Robert
virgul.gif
bir gün dünyanın her yerinde kullanılacak olan bir cihaz keşfeder – cam sileceği. Ancak Detroit otomotiv sektörü bu icatı beğense de icat eden adamı düşünmeden köşeye atar. Robert Kearnes ise başarılı olacağını kimsenin ummadığı bir mücadeleye başlar: Detroit’teki otomotiv devlerinden her ne pahasına olursa olsun hakkını alacaktır…

Bir Not
Little Miss Sunshine’deki performansından da hatırlayacağınız Oscar adayı oyuncu Greg Kinnear
virgul.gif
Amerikanın en güçlü kurumlarından olan Detroit Otomotiv Sektörü’ne kafa tutan Robert Kearnes’ın gerçek hikayesini ekranlara getiriyor…

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Güzel filme benziyor aldım listeye :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yaşanmış olaylardan yola çıkılan filmleri severim :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
yaşanmış olaylardan yola çıkılan filmleri severim :)
Kesinlikle katılıyorum
çok güzel oluyorlar :)
örnek ;
Açık deniz 1-2

bu arada fragmanı güzelmiş :)
beğendim filmi
teşekkürler mila12