Bir de benden SDN LOGO denemesi...

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adszure.png

Yorumlarınızı bekliyorum...:yes:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
olmamış yukarı ok tuşu shift namına pek bir değer taşımıyor şayet shift tuşunu kullanmış olsanız daha başarılı olurdu en azından onu çağrıştırmalı :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ps tan fazla anlamam ama basit olmuş :D

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de cgrszone :)
freewill eleştirin için teşkr ederim.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bu logo tarzı da yeni moda oldu :mrgreen:

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN'ye bir katkımız olsun istedik ya. Bir tane de beğenen çıksın :)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Rezalet.

Bu işte uzman değilsen uğraşma boşuna. "katkımız olsun istedik" diyerek kendini savunman tamamen saçmalık. Açtığın konunun ve yaptığın rezalet logonun SDN'ye ne yararı oldu?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
olmamış şeye nasıl olmuş diyelim.. ama olacak, başlangıç için fena değil:)

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

Rezalet.

Bu işte uzman değilsen uğraşma boşuna. "katkımız olsun istedik" diyerek kendini savunman tamamen saçmalık. Açtığın konunun ve yaptığın rezalet logonun SDN'ye ne yararı oldu?
biraz sert olmadımı??

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
SDN'ye bir katkımız olsun istedik ya. Bir tane de beğenen çıksın :)

Dostum yapıcaksan eğlenmek için yap sonuçta SDN bunları gün gelince kullanmıycak sen eğlenmene bak küçük düşürücü bir yorum yapılırsa yönteime bildir. Ama pek beyenmesemde emeğine sağlık diyelim ne diyelim hadi gönlün olsun :mrgreen:

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Rezalet.

Evet sert çıkarak neyi savunuyorsun kötü olmuş daha çok çalışmalısın demende sonuçta yeterlidir bu adam için.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oluyormuş ama olgunlaşmamış... malum küresel ısınma :P

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rezalet.

Bu bir kendini savunma değil ufak bir espridir. Anlamamışsan bu senin sorunun. Ayrıca bu logonun senin gibi karaktersizleri ortaya çıkarmada işe yaradığını söyleyebilirim.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bu bir kendini savunma değil ufak bir espridir. Anlamamışsan bu senin sorunun. Ayrıca bu logonun senin gibi karaktersizleri ortaya çıkarmada işe yaradığını söyleyebilirim.

Aldırma dostum ayrıca tartışmayada girme ben o kötü bu iyi demiycem kimsenin hakkında ama tartışma çıkarma seni rencide ettiyse mod a bildir. Bu arada başlangıç için senden mükemmel bir iş çıkarmanı bekleyenler zaten fazlasıyla abartılı bir düşüncedeler başlangıç için iyi.

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zero2900-kowalskii-CODON... Yorumlarınız için teşekkür ederim. Eğlence amaçlı yapmıştım zaten.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sakin olun beyler başka şeylere sinirlenip hıncınızı sdn üyelerinden çıkarmayın :)

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldırma dostum ayrıca tartışmayada girme ben o kötü bu iyi demiycem kimsenin hakkında ama tartışma çıkarma seni rencide ettiyse mod a bildir. Bu arada başlangıç için senden mükemmel bir iş çıkarmanı bekleyenler zaten fazlasıyla abartılı bir düşüncedeler başlangıç için iyi.
Sağol. Modla da iletişime geçerim. Böyle yorum yapın canımı yiyin :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
sakin olun beyler başka şeylere sinirlenip hıncınızı sdn üyelerinden çıkarmayın :)

Evet ya adam yeni üye olmuş belkide hayatında ilk logo denemesini yapıyor ne bu sinir bırakın eğlenelim iyi kötü yorumlar yazalım kalp kırmaya ne gerek var.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
son zamanlarda ayyuka çıkan sdn logo denemelerinin çoğu rezalet çalışmalar. "cin ali" seviyesindeki çalışmalar paylaşılıp, olumlu yorumlar bekleniyor. olmuş mu? olmamış mı?... olmamış kardeşim, olmamış. fikir de berbat, işçilik de.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
son zamanlarda ayyuka çıkan sdn logo denemelerinin çoğu rezalet çalışmalar. "cin ali" seviyesindeki çalışmalar paylaşılıp, olumlu yorumlar bekleniyor. olmuş mu? olmamış mı?... olmamış kardeşim, olmamış. fikir de berbat, işçilik de.

Berbat olabilir burda yorumunu iletiş biçimin sorunlu sonuçta kalp kırmana gerek yok makul bir dillede anlata bilirsin yoksa senin yaptığın yorum tarzı tartışma malzemesinden başka birşey değil.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Senden de görmek isteriz... Birini eleştirmek için, en az onun kadar iyi tasarım yapman gerekir diye düşünüyorum. Ne kadar amatörce olması bizim için farketmez. Benim gibi Paint'te de yapman önemli değil. Sonuçta o bir emeğin karşılığı. :)

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senden de görmek isteriz... Birini eleştirmek için, en az onun kadar iyi tasarım yapman gerekir diye düşünüyorum. Ne kadar amatörce olması bizim için farketmez. Benim gibi Paint'te de yapman önemli değil. Sonuçta o bir emeğin karşılığı. :)
Arkadaşlar desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Profesyonel logo tasarımcısı bir insan olsam zaten logoyu burada paylaşmazdım. Sadece ufak bir denemeydi. İnsanların görüşlerini almak amaçlı yapılmış birşeydi. Arada çatlak sesler de çıkıyor. Zaten insan başkalarını ne şekilde eleştiriyorsa kendini de o şekilde değerlendiriyordur...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Arkadaşım girişimin için tebrik ediyorum seni.Kendi bilgi ve becerinle bir tasarı yaptın ve paylaştın...Logoları milyon dolara tasarlayan kurumlar var biz elbet onlarla kıyaslamayacağız.şahsi fikrim güzel düşünce ve kendine ait bir ürün daha değerli olamazdı sanırım snein için.

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım girişimin için tebrik ediyorum seni.Kendi bilgi ve becerinle bir tasarı yaptın ve paylaştın...Logoları milyon dolara tasarlayan kurumlar var biz elbet onlarla kıyaslamayacağız.şahsi fikrim güzel düşünce ve kendine ait bir ürün daha değerli olamazdı sanırım snein için.
Kesinlikle. Benim için çok değerli çünkü tamamen bana ait birşey. Bu şekilde değerlendirmene sevindim.

Gökhan Alkan

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Rezalet.

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

biraz sert olmadımı??

Görüş bildirmek özgür bir hareket ama uslup ne kadar düzgün olursa o kadar etkisi olur diyorum ben.

Name

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın logosuna laf ediyorsunuz edin tabi şahsen bende beğenmedim ama sdn nin logosu mazdadan çıkma gibi bence:)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Evet olmadığı aşikar , bu günlerde bayağı bir Sdn logosu çalışması var , o konularda da aynı şeyleri söyledim.Biraz daha üzerinde çalışılabilinir değil mi ? :)
Ama sonuçta emektir , saygıyla karşılıyorum tabi , umarım daha güzel şeyler çıkartabilirsin birgün ortaya.Başarılar.. :)