emrem1230
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

Yorumlarınızı bekliyorum...:yes:
biraz sert olmadımı??Rezalet.
Bu işte uzman değilsen uğraşma boşuna. "katkımız olsun istedik" diyerek kendini savunman tamamen saçmalık. Açtığın konunun ve yaptığın rezalet logonun SDN'ye ne yararı oldu?
SDN'ye bir katkımız olsun istedik ya. Bir tane de beğenen çıksın![]()
Rezalet.
Bu işte uzman değilsen uğraşma boşuna. "katkımız olsun istedik" diyerek kendini savunman tamamen saçmalık. Açtığın konunun ve yaptığın rezalet logonun SDN'ye ne yararı oldu?
Bu bir kendini savunma değil ufak bir espridir. Anlamamışsan bu senin sorunun. Ayrıca bu logonun senin gibi karaktersizleri ortaya çıkarmada işe yaradığını söyleyebilirim.Rezalet.
Bu bir kendini savunma değil ufak bir espridir. Anlamamışsan bu senin sorunun. Ayrıca bu logonun senin gibi karaktersizleri ortaya çıkarmada işe yaradığını söyleyebilirim.
Sağol. Modla da iletişime geçerim. Böyle yorum yapın canımı yiyinAldırma dostum ayrıca tartışmayada girme ben o kötü bu iyi demiycem kimsenin hakkında ama tartışma çıkarma seni rencide ettiyse mod a bildir. Bu arada başlangıç için senden mükemmel bir iş çıkarmanı bekleyenler zaten fazlasıyla abartılı bir düşüncedeler başlangıç için iyi.
sakin olun beyler başka şeylere sinirlenip hıncınızı sdn üyelerinden çıkarmayın![]()
Evet ya adam yeni üye olmuş belkide hayatında ilk logo denemesini yapıyor ne bu sinir bırakın eğlenelim iyi kötü yorumlar yazalım kalp kırmaya ne gerek var.
son zamanlarda ayyuka çıkan sdn logo denemelerinin çoğu rezalet çalışmalar. "cin ali" seviyesindeki çalışmalar paylaşılıp, olumlu yorumlar bekleniyor. olmuş mu? olmamış mı?... olmamış kardeşim, olmamış. fikir de berbat, işçilik de.
son zamanlarda ayyuka çıkan sdn logo denemelerinin çoğu rezalet çalışmalar. "cin ali" seviyesindeki çalışmalar paylaşılıp, olumlu yorumlar bekleniyor. olmuş mu? olmamış mı?... olmamış kardeşim, olmamış. fikir de berbat, işçilik de.
Arkadaşlar desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Profesyonel logo tasarımcısı bir insan olsam zaten logoyu burada paylaşmazdım. Sadece ufak bir denemeydi. İnsanların görüşlerini almak amaçlı yapılmış birşeydi. Arada çatlak sesler de çıkıyor. Zaten insan başkalarını ne şekilde eleştiriyorsa kendini de o şekilde değerlendiriyordur...Senden de görmek isteriz... Birini eleştirmek için, en az onun kadar iyi tasarım yapman gerekir diye düşünüyorum. Ne kadar amatörce olması bizim için farketmez. Benim gibi Paint'te de yapman önemli değil. Sonuçta o bir emeğin karşılığı.![]()
Kesinlikle. Benim için çok değerli çünkü tamamen bana ait birşey. Bu şekilde değerlendirmene sevindim.Arkadaşım girişimin için tebrik ediyorum seni.Kendi bilgi ve becerinle bir tasarı yaptın ve paylaştın...Logoları milyon dolara tasarlayan kurumlar var biz elbet onlarla kıyaslamayacağız.şahsi fikrim güzel düşünce ve kendine ait bir ürün daha değerli olamazdı sanırım snein için.
Rezalet.
---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:04 ----------
biraz sert olmadımı??