Bir bilgisayardan diğerine dosya atarken virüs de gider mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hermitus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hermitus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar yakında yeni bir bilgisayar alacağım. İnternetim çok kötü (8 mpbs) bu yüzden oynadığım oyunları tekrar indiremem eski bilgisayarımdan orjinal oyunları yeni bilgisayarıma atarsam oyun dosyalarının içinde falan virüs varsa yeni bilgisayara bulaşma olasılığı var mıdır? (steamden aldığım orijinal oyunları atacağım yeni bilgisayarda torrent vs. kullanmayacağım artık.Eski bilgisayarda virüs var mı bilmiyorum ama zamanında torrent, korsan oyun kullanmışlığım var.)

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Arkadaşlar yakında yeni bir bilgisayar alacağım. İnternetim çok kötü (8 mbs) bu yüzden oynadığım oyunları tekrar indiremem eski bilgisayarımdan orjinal oyunları yeni bilgisayarıma atarsam oyun dosyalarının içinde falan virüs varsa yeni bilgisayara bulaşma olasılığı var mıdır? (steamden aldığım orijinal oyunları atacağım yeni bilgisayarda torrent vs. kullanmayacağım artık.Eski bilgisayarda virüs var mı bilmiyorum ama zamanında torrent, korsan oyun kullanmışlığımvar.)
vardır 1 iki aktarda sonra steamden aldığın oyunlarının dosyalırını tarat yani doğrulat

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Arkadaşlar yakında yeni bir bilgisayar alacağım. İnternetim çok kötü (8 mpbs) bu yüzden oynadığım oyunları tekrar indiremem eski bilgisayarımdan orjinal oyunları yeni bilgisayarıma atarsam oyun dosyalarının içinde falan virüs varsa yeni bilgisayara bulaşma olasılığı var mıdır? (steamden aldığım orijinal oyunları atacağım yeni bilgisayarda torrent vs. kullanmayacağım artık.Eski bilgisayarda virüs var mı bilmiyorum ama zamanında torrent, korsan oyun kullanmışlığım var.)
Vardır. Bence oyunların yüklü olduğu bilgisayara malwarebytes ile bi virüs taraması yap sonrasında yeni bilgisayarına at

İhriz

Asistan
Reaksiyon puanı
297
Eset32 varsa attığın dosyaya sağ tık yapıp Eset32 ile taraya basabilirsin.