aydogan dedi ki:final deönemimin tam içine rastladığı için benim gelmem zor görünüyor, finallerden sonra yapsak? 14 hazirandan sonra mesela?
lafcanbazi dedi ki:Özlem tam final haftasını tutturdun bravo![]()
Tamam ben hazırlıklı geliyorum. Sağıma Pamela soluma Jennifer 8)Özlem dedi ki:Bu sefer ilki kadar kalabalık olmayacağız ama diğerinden daha fazla fotoğraf çekmeyi planlıyorum. Her hareketlerini çekeceğim gelen arkadaşların![]()
Daha iyi bir fikrim var.Sen bir araba kirala, al serebroyu yanına(ikisi arkada biri önde)sonra poz verinVolkan Taş dedi ki:Tamam ben hazırlıklı geliyorum. Sağıma Pamela soluma Jennifer 8)
Okullar açıkken de yapmıştık ... Sen neredeydin?flood_77 dedi ki:yaw arkadaslar okul bıttı sımdı yaptınız bulusmayı kışa istıorum bır tane daha![]()
buyuk ıhtımal tam hatırlamıom da sıteye kayıt olmadan onceydı yada haberım yoktu ama olursa sevınırım yanı kışaVolkan Taş dedi ki:Okullar açıkken de yapmıştık ... Sen neredeydin?flood_77 dedi ki:yaw arkadaslar okul bıttı sımdı yaptınız bulusmayı kışa istıorum bır tane daha![]()
Olur olur...flood_77 dedi ki:buyuk ıhtımal tam hatırlamıom da sıteye kayıt olmadan onceydı yada haberım yoktu ama olursa sevınırım yanı kışaVolkan Taş dedi ki:Okullar açıkken de yapmıştık ... Sen neredeydin?flood_77 dedi ki:yaw arkadaslar okul bıttı sımdı yaptınız bulusmayı kışa istıorum bır tane daha![]()
![]()