aydogan dedi ki:final deönemimin tam içine rastladığı için benim gelmem zor görünüyor, finallerden sonra yapsak? 14 hazirandan sonra mesela?

lafcanbazi dedi ki:Özlem tam final haftasını tutturdun bravo
 O burada diye toplanıyoruz bir kez daha.
 O burada diye toplanıyoruz bir kez daha. Allah'ım ben niye İzmirde oturmuyorum yahu
 Allah'ım ben niye İzmirde oturmuyorum yahu  eğlenin bakalım bizsiz  bol eğlenceler.. resim çekin ama tamam mı
 eğlenin bakalım bizsiz  bol eğlenceler.. resim çekin ama tamam mıTamam ben hazırlıklı geliyorum. Sağıma Pamela soluma Jennifer 8)Özlem dedi ki:Bu sefer ilki kadar kalabalık olmayacağız ama diğerinden daha fazla fotoğraf çekmeyi planlıyorum. Her hareketlerini çekeceğim gelen arkadaşların
Daha iyi bir fikrim var.Sen bir araba kirala, al serebroyu yanına(ikisi arkada biri önde)sonra poz verinVolkan Taş dedi ki:Tamam ben hazırlıklı geliyorum. Sağıma Pamela soluma Jennifer 8)

Okullar açıkken de yapmıştık ... Sen neredeydin?flood_77 dedi ki:yaw arkadaslar okul bıttı sımdı yaptınız bulusmayı kışa istıorum bır tane daha
buyuk ıhtımal tam hatırlamıom da sıteye kayıt olmadan onceydı yada haberım yoktu ama olursa sevınırım yanı kışaVolkan Taş dedi ki:Okullar açıkken de yapmıştık ... Sen neredeydin?flood_77 dedi ki:yaw arkadaslar okul bıttı sımdı yaptınız bulusmayı kışa istıorum bır tane daha

Olur olur...flood_77 dedi ki:buyuk ıhtımal tam hatırlamıom da sıteye kayıt olmadan onceydı yada haberım yoktu ama olursa sevınırım yanı kışaVolkan Taş dedi ki:Okullar açıkken de yapmıştık ... Sen neredeydin?flood_77 dedi ki:yaw arkadaslar okul bıttı sımdı yaptınız bulusmayı kışa istıorum bır tane daha