Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En az bir olduğu için onu seçtim ama genelde 2-3 ayda bir kitap okuyorum. Gene de en azından yılda 4 kitap okumuşum oluyorum bu da bir şey Okumayan arkadaşlara da sesleniyorum özellikle İstanbul'da yaşayanlar trafikte geçen zamanınızı değerlendirmek adına kitap okuyabilirsiniz. Okuduğunuz tek bir kitap bile size çok fazla şey katabilir, hayata bakış açınız ve olaylara yaklaşımınız bile gelişim gösterir.
Genelde 4-5 arasında değişir. Kitapları orijinal almaya özen gösteririm. Çünkü sahte basım kitaplarda eksik sayfalar olabiliyor. Bir kitap genelde 20-25 TL olduğu için para sıkıntısı yaratacağını düşünmüyorum. Türk yazarlardan Ahmet Ümit i öneririm. Özellikle tarih sevenler için.
Genellikle eğitim ile ilgili kitapları okumam aksine dersleri izlerim. Kitap okuduktan sonra aklımda bir şey kalmaz çünkü. Bu yüzden kitap okumam ya da çok nadir okurum...
Ekleme : Ama internette okuduğum makaleleri toplasan sayfa-sayfa kitap yapar orası ayrı