• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir ayda kaç kitap okursunuz?

Bir ayda kaç kitap okursunuz?

• Kullanılan toplam oy
    25

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar,

Bir ayda kaç tane kitap okursunuz? Kitap okuma alışkanlığınız var mı?

İnternette dolasmaktan kitap okumaya vakit ayirmiyorum maalesef

En az bir olduğu için onu seçtim ama genelde 2-3 ayda bir kitap okuyorum. Gene de en azından yılda 4 kitap okumuşum oluyorum bu da bir şey :) Okumayan arkadaşlara da sesleniyorum özellikle İstanbul'da yaşayanlar trafikte geçen zamanınızı değerlendirmek adına kitap okuyabilirsiniz. Okuduğunuz tek bir kitap bile size çok fazla şey katabilir, hayata bakış açınız ve olaylara yaklaşımınız bile gelişim gösterir.

Okumayı seviyorum (Bilim ve kurgu) ağırlıklı ama kitap alacak para yok ne yapalım.Yakınlardan bulduklarımızla işte.

Aslında bu konu başka bi bölümde açılsa ankete yüzlerce kişi katılabilirdi kitap okumaya ne kadar ilgisiz olduğumuzun bir göstergesi bu bence

Genelde 4-5 arasında değişir. Kitapları orijinal almaya özen gösteririm. Çünkü sahte basım kitaplarda eksik sayfalar olabiliyor. Bir kitap genelde 20-25 TL olduğu için para sıkıntısı yaratacağını düşünmüyorum. Türk yazarlardan Ahmet Ümit i öneririm. Özellikle tarih sevenler için.

Genellikle eğitim ile ilgili kitapları okumam aksine dersleri izlerim. Kitap okuduktan sonra aklımda bir şey kalmaz çünkü. Bu yüzden kitap okumam ya da çok nadir okurum...

Ekleme : Ama internette okuduğum makaleleri toplasan sayfa-sayfa kitap yapar orası ayrı :)

4 kitap deviririm.

Ben okumadan önce hamurunu koklarım sonra başlarım ve en az 150 saife okumadan asla bırakmam

okulun verdiği kitapları okumak zorunda olduğum için okuyorum normalde haftada ama hafta seçeneği olmadığı için ay seçeneğini işaretledim.

Şuan pc den kafamı kaldırsam arkamda onbinlerce kitap vardır ama 4-5 ay oldu okumayalı :/
(kütüphanede staj yapıyorum :D )