AnlaşıldıArkadaşlar, mülteci durumdan kaynaklı olarak sinirli veya gergin olabilirsiniz ancak forumda nefret söylemine yer yok. Uyarımdan itibaren bu tür söylemlere devam eden ve konu dışına çıkan arkadaşlara işlem yapılacaktır.
AnlaşıldıArkadaşlar, mülteci durumdan kaynaklı olarak sinirli veya gergin olabilirsiniz ancak forumda nefret söylemine yer yok. Uyarımdan itibaren bu tür söylemlere devam eden ve konu dışına çıkan arkadaşlara işlem yapılacaktır.
Abi şimdi bana ban atma ama sende nefret etmiyor musun?Arkadaşlar, mülteci durumdan kaynaklı olarak sinirli veya rahatsız olabilirsiniz ancak forumda nefret söylemine yer yok. Uyarımdan itibaren bu tür söylemlere devam eden ve konu dışına çıkan arkadaşlara işlem yapılacaktır.
Dışarı çıkıyorum hep Suriyeli kendi ülkemin adamını görmeyi özlemişimE,var zaten ?
Terör denince akla kim gelir ?
Suriye,Afganistan,
Ya ne mühimmatın var senin,TSK olmasa,gerçekten arınma gecesi gibi bir olay olduğunu düşün.Kimse demiyo ki mühümmatsız viz kazanırız allah izin verirse tevekkül diye birşey var önce gerekeni yaparsın allah izin versirse olur emeğinin karşılığını boş bırakmaz
Dostum kuralları okudun mu ?
a. Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Bundan dolayı uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
b. ShiftDelete.Net Forum Moderatörlerine hakaret etmek yasaktır.
c. Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar yollamak yasaktır.
d. Hiçbir üyeye,gruba veya topluluğa karşı kullanılmamış olan sansürlü veya sansürsüz argo,küfür kullanımında uyarı yapılmadan ceza verilecektir.
Genişletmek için tıkla ...
Araplar arabayla müzik açmış geziyor ?Dışarı çıkıyorum hep Suriyeli kendi ülkemin adamını görmeyi özlemişim
Zamanında rahmetli dedem babama pompalı tüfek almış ve hala duruyor ruhsatı da varYa ne mühimmatın var senin,TSK olmasa,gerçekten arınma gecesi gibi bir olay olduğunu düşün.
Yivsiz Av Tüfeğin veya Tabancan var mı ?
Fişek ve Mermi bulunduruyormusun?
6136 sayılı Kanun, ruhsatsız silah bulundurma veya taşımayı suç olarak düzenlemiştir. Bulundurma veya taşıma ruhsatı bulunmayan veya ruhsatını süresinde yenilemeyen kişiler, bu silahla yaralama suçu işledikleri takdirde hem kasten yaralama suçu hem de 6136 sayılı yasaya muhalefet suçu nedeniyle cezalandırılacaklardır.
Ruhsatsız silah bulundurma veya taşıma suçunun cezası, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve 30 günden 100 güne kadar adli para cezasıdır.
(Bu bir silaha teşvik değildir.)
valla bende çok özledim ama her 3 kişiden 2‘si yabancı kişiler maalesefDışarı çıkıyorum hep Suriyeli kendi ülkemin adamını görmeyi özlemişim