BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Bu ne şimdi bu ?
Cesaretleri varsa çıksınlar, tek bir yere zarar versinler. Halkın tepesine geldi, çıkar katliam yaşatırlar. Artık halk içinde de mülteci güzellemeleri sona erdi. Kimse bunları oturup izlemez.
gelsinler de görsünler hem korkularından gelip Türkiyede saklanıyorlarEkli dosyayı görüntüle 160758
Bu ne şimdi bu ?
Affedersinde öyle kolay değil o iş.Terröristlerin çoğu üst düzey eğitimli neredeyse.Mühimmatları tam.Destekleri tam.Bu sefer öyle tankın altına yatmayla vesaire olmaz.Tek bir çözüm var oda mültecileri gönderip,sınırı kapatmak.gelsinler de görsünler hem korkularından gelip Türkiyede saklanıyorlar
hem de koskoca Türkiye Cumhuriyetine kafa tutuyorlar biz onlar gibi korkar değiliz evelallah Allah başa vermesin ama biz bir savaş esnasında ülkemizi savunuruz o korkak mülteciler gibi başka ülkelere kaçmayız
hele bir gelsinler geldikleri gibi kelleleri gövdelerinden ayrılır 15 temmuzda fetöye indirdiğimiz darbeyi afganların üstüne indirmeyi de biliriz
hele bir gün gelsinler istanbulda darbe yapsınlar çıkıp istanbula gitmezsem namerdim
Araplardan ne beklersin ki "DiN KarDeŞiMiz"Ya he! 12 yaşındaki kıza sulanacak kadar karaktersiz heriflerin yaptığı açıklamaya bak! Mızrakla mı yapacaksın o isyanı he?
Siyaset kategorisinde olsaydı keşke konu. Eder tabii ki! Kim olduğu belli olmayan bütün köpekleri sokuyorlar sınırdan! Hakaret etmeme konusunda sınırlardayım fakat köpek işte, köpek tatlı bir şeydir sonuçta. Değil mi? Bunlar orman da yakar, İstanbul'u da yakar, kadın da taciz ederler. Neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Forumda yazdığım son mesaj olmaması için durayım burada ben.Tarih yalan söylemez.Araplar her zaman Osmanlı'ya ihanet etmiştir.
dostum ben aşırı gaza geldim ?Affedersinde öyle kolay değil o iş.Terröristlerin çoğu üst düzey eğitimli neredeyse.Mühimmatları tam.Destekleri tam.Bu sefer öyle tankın altına yatmayla vesaire olmaz.Tek bir çözüm var oda mültecileri gönderip,sınırı kapatmak.
Olsun biz Allaha sığınırız ve savaşırızAffedersinde öyle kolay değil o iş.Terröristlerin çoğu üst düzey eğitimli neredeyse.Mühimmatları tam.Destekleri tam.Bu sefer öyle tankın altına yatmayla vesaire olmaz.Tek bir çözüm var oda mültecileri gönderip,sınırı kapatmak.
Öyle olmuyor dostum,ülkemizde silahlanma bile çok az.dostum ben aşırı gaza geldim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olsun biz Allaha sığınırız ve savaşırız
sonuçta zaferi de veren o mağlubiyeti veren de o
Hz.Muhammed (s.a.v) döneminde yapılan bedir savaşında 300 kişilik müslüman ordusu 1000 kişilik müşrik ordusunu Allah' ın izniyle yenmiştiÖyle olmuyor dostum,ülkemizde silahlanma bile çok az.
Yav,hocam yanımızda peygamber mi var ?Hz.Muhammed (s.a.v) döneminde yapılan bedir savaşında 300 kişilik müslüman ordusu 1000 kişilik müşrik ordusunu Allah' ın izniyle yenmişti
Bu da öyle onlar bize çar bombası atsa bile eğer Allah bizim kazanmamızı isterse biz kazanırız
o yüzden yapılan bütün işlerden önce Allaha sığınmak gerekir
Karşı taraf da Allah'a sığınsın o zaman. Ne dersin? 2 taraf da Allah'a sığınırsa ''bug'' mı olur? Din işlerinin devlet işlerine karışmaması bu yüzden önemli işte. Mantıktan çıkılıyor sonra.Hz.Muhammed (s.a.v) döneminde yapılan bedir savaşında 300 kişilik müslüman ordusu 1000 kişilik müşrik ordusunu Allah' ın izniyle yenmişti
Bu da öyle onlar bize çar bombası atsa bile eğer Allah bizim kazanmamızı isterse biz kazanırız
Ne bu? Biz onlara kapımızı açıyoruz onlar türkiye'ye darbe yapacaklar. Sıkıysa ,cesaretliyse gelsinler. Bakalım biz onları nasıl katliam yapıyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 160758
Bu ne şimdi bu ?
Aynen öyle. Bir tokatı çakacak afgan'a o akıllanacak.Böyle düşünenlerin peşine Recep İvedik'i salcaksın.
Ekli dosyayı görüntüle 160770
Tamam.Hz.Muhammed (s.a.v) döneminde yapılan bedir savaşında 300 kişilik müslüman ordusu 1000 kişilik müşrik ordusunu Allah' ın izniyle yenmişti
Kendini Rambo sanıyor arkadaş arkadan torpil patlasa yerin dibine girecek ?Tamam.
Böyle düşünenlerin peşine Recep İvedik'i salcaksın.
Ekli dosyayı görüntüle 160770
Ben afganlılardan bahsetmiyorum teröristler vs türkiyeden bahsediyorumKarşı taraf da Allah'a sığınsın o zaman. Ne dersin? 2 taraf da Allah'a sığınırsa ''bug'' mı olur? Din işlerinin devlet işlerine karışmaması bu yüzden önemli işte. Mantıktan çıkılıyor sonra.
niye sadece peygamberlerin mi duası kabul olurYav,hocam yanımızda peygamber mi var ?
Allah isterse olur ama azim gerek.
Çoğu kişi silahtan korkar ??
Affedersinde öyle kolay değil o iş.Terröristlerin çoğu üst düzey eğitimli neredeyse.Mühimmatları tam.Destekleri tam.Bu sefer öyle tankın altına yatmayla vesaire olmaz.Tek bir çözüm var oda mültecileri gönderip,sınırı kapatmak.
@mb14 sen hiç müslüman terörist gördün müKarşı taraf da Allah'a sığınsın o zaman. Ne dersin? 2 taraf da Allah'a sığınırsa ''bug'' mı olur? Din işlerinin devlet işlerine karışmaması bu yüzden önemli işte. Mantıktan çıkılıyor sonra.
Müslüman görmedim şimdiye kadar. Müslüman olduğunu söyleyenleri gördüm ama.@mb14 sen hiç müslüman terörist gördün mü
Üzgünüm fakat fark etmez, üstüne 1 şarjör mermi boşaltsalar Allah mı yardım edecek? Mantık gerek.Ben afganlılardan bahsetmiyorum teröristler vs türkiyeden bahsediyorum
dikkatli oku
Şaka dostum.Ama halkına destek olması gerekir.Herkes sokağa çıkarız felan diyor da TSK arkamızda olmazsa asker ve halk arasında arbede çıkar sonra onuda darbe girişimi diye millete yuttururlar.
Ben tüm Afgan ve Suriye'lilerin kanında teröristlik var dediğimde ırkçılık diye dışlanıp ban yiyorum. Ne kadar haklı olduğumu görüyorum ve aynısını tekrar söyleyerek ban yemeyi göze alıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 160758
Bu ne şimdi bu ?
1.Eğer Allah izin vermezse o 1 şarjör mermiyi üstüne boşaltamaz mermi namlu dan çıkmaz bile koskoca evreni yaratan bir mermiyi mi durduramayacakMüslüman görmedim şimdiye kadar. Müslüman olduğunu söyleyenleri gördüm ama.
Üzgünüm fakat fark etmez, üstüne 1 şarjör mermi boşaltsalar Allah mı yardım edecek? Mantık gerek.
Çek mesela bombanın pimini, elinde tut bombayı. Eğer bomba patladığında yaşıyorsan Allah yaşamanı istiyordur ve sen gerçekten çok iyi birisindir. Deneyin sonucunu bekliyorum, kolay gelsin.
Kimse demiyo ki mühümmatsız viz kazanırız allah izin verirse tevekkül diye birşey var önce gerekeni yaparsın allah izin versirse olur emeğinin karşılığını boş bırakmazMüslüman görmedim şimdiye kadar. Müslüman olduğunu söyleyenleri gördüm ama.
Üzgünüm fakat fark etmez, üstüne 1 şarjör mermi boşaltsalar Allah mı yardım edecek? Mantık gerek.
Çek mesela bombanın pimini, elinde tut bombayı. Eğer bomba patladığında yaşıyorsan Allah yaşamanı istiyordur ve sen gerçekten çok iyi birisindir. Deneyin sonucunu bekliyorum, kolay gelsin.
yukarıda dedim zaten tedbir bizden takdir Allahtan diyeKimse demiyo ki mühümmatsız viz kazanırız allah izin verirse tevekkül diye birşey var önce gerekeni yaparsın allah izin versirse olur emeğinin karşılığını boş bırakmaz
gördüğüm kadarıyla türkiyenin savunma sanayisi iyi durumdaKimse demiyo ki mühümmatsız viz kazanırız allah izin verirse tevekkül diye birşey var önce gerekeni yaparsın allah izin versirse olur emeğinin karşılığını boş bırakmaz