BİOS'tan Klavye Mouse çalışmıyor.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda ubuntu kurmak için usb hazırlamıştım fakat usb boot etmedi bende bios ayarlarını kurcalarken (anakartım msi)
usb controlleri yanlış hatırlamıyorsam enabled yaptım veya disabled olabilir baya oynadım orayla neyse artık klavye ve mouse çalışmıyo ayarları değiştireyim deyeceğim klavye mouse çalışmadığı için biosa giremiyorum klavye mouse arızalı değil telefonuu taktım usb ile onuda şarj etmedi nası bir çözüm olabilir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
anakart üzeride jumper var onu çıkartarak ayarları sıfırlayabilirsin jumper nedir bilmiyorsan direkt pili çıkart tak anakart sıfırlansın.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
anakart üzerinde büyükçe bir pil var ondan mı bahsediyorsun yanlış bir pili çıkarmayayım birde çıkarırsam bios ayarları sıfırlanacakmı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar yardım yanlış bir parçayı sökmek istemiyorum ;) büyük pilimi çıkaracağım?

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
çok saol mendocino sorunumu sayende çözdüm şimdi bir şey sorcağım msi biosunda usb yi tanıtmak için yani usb den işletim sistemi kurmak için bios ayarlarını söylermisin?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tanıtacak bişey yok usbyi tak bilgisayar açılırken boot menuyu aç genelde F9 tuşudur(bende öyle), açılan menüden usb drive seç makina usbden açılır kurarsın işletim sistemini.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
usb keyboard support enabled usb mouse support enabled yaparsan biosta çalışır diye biliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
regeditten falan olmaz mı ya leptapı acmak meseledır sımdı yardım pls

S

SDN Okuru

SDN Okuru
farem çalışmıyor abiler bi yardımcı olun gidp geliyo gidip geliyo pc win7 64 bit

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bıos menüsüne giriyorum ama usb keyboardı bulamıyorum nerede bilmiyorum bi yardımcı olsan be kardeş