Bıosla nasıl performans yükselte bilirim???

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI P4M900M anakart,AMI bıos,2gb 667 ram ,nvidia 256 mb ekran kartı ,intel core 2 dou

özellikli bilgisayara biosla hangi ayarlamaları yaparsam daha yüksek verim alabilirm

CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM.

pc iki yıllık.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
kardeşim performans yapacam derken hazırkinden de olursun.çok kişi bios ile uğraşırken pc yi yakıyor

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Anakart OverClock Düşünüyosan hiç Tavsiye Etmem .

Ben RAID 0 Olayına sardım

greystone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
o anakart ile bios ile yapılacak performans artısı sıfır sayılır hiç uğraşma

LogSgLe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
okadar korkmana gerek yok rekor kırmaya çalışmayacaksan tabi :) kaç kişi yakmış merak ettim pc yi ? bende hint fakiriym bir pc'm var :) okadar o/c yaptım yetmedi fanları durdum o halde ( ekran kartı ve işlemci ) ömrü hayatım boyunca 3 kere hdd bozdum okadar, o da ses sistemindeki bas yüzünden ( kasanın üstünde duruo :) :) oyun performansı istiyorsan ekran kartına o/c işine yönel...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
O/C önermem ama FSB yi yavaş yavaş artırarak yapabilirsin ;)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
overclock yapabilirsin core2duolar çok iyi oc oluyor ama ramlerin biraz vasat duruyor onun dışında ekran kartına %10 oc yaparakta performans artışı sağlayabilirsin bu arada bios ayarlarını kurcalarken cihaz yakan görmedim bugüne kadar ben bile 1 hafta önce topldığım core2quad q9550 333 fsb ye sahip işlemcimi anında 500 fsb ye çıkardım :D ekrankartımda ati 4870 ti onuda accık oc yaptım uçuyor ama oyun oynamıcaksam normal değerlere dönüyorum malum fazla elektrik çekiyor :D DH de ayrıntılı açıklamaları var ordanda yardım alabilirsin :D

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iyi vir soğutma sistemin yoksa o/c ile işlemcine zarar verebilirsin. bunun yanında verilerini kaybedebilir veya işletim sistemini çökertebilirsin. standart soğutucularla denemeye bile kalkma.

bilgix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemciyi bu şekilde yandıranlar varmış...