• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bios'a giriş yapamıyorum

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
837
B365M-K Anakarta sahibim Windows10 kurulu fakat biosa giremiyorum zamanında fan ayarlarımı ve ram mhzlerini yükselttim fakat şuan giremiyorum. Yeniden başlatıp, komple kapatıp yeniden açarak denedim hiçbir şekilde Asusun logosu gelmiyor direk Hoşgeldiniz Yazısına atıyor ayrıca Yeniden Başlat + Shift yapıp oradan girmeyide denedim orasıda gelmiyor.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
bios piline yakın bi yerlerde ,CLRTC yazan 2 pinli bi soket olması lazım. PC nin fişi çekikken ,bu iki pini ,10sn kadar bi tornavida ile kısa devre yap,bırak. Faydası olabilir.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
837
bios piline yakın bi yerlerde ,CLRTC yazan 2 pinli bi soket olması lazım. PC nin fişi çekikken ,bu iki pini ,10sn kadar bi tornavida ile kısa devre yap,bırak. Faydası olabilir.
Bilgisayarı alalı 1 ay olmadı ve ben bu işlerden hiç anlamıyorum bilmeyen bir kişi yapabilirmi ve hata sonucu iş çıkartabilimiyim video atabilirseniz yapmaya çalışacağım

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
videosu pek yok bunun.Hiç anlamıyorsan ,deneme . İnsanlık hali,ilk olunca ,tornavidayı anakarta falan kaydırabilirsin.
PC açılırken ,düğmeye bastıktan hemen sonra,sürekli olarak hiç ara vermeden ,tık tık şeklinde, delete tuşuna basarak denedinmi. Hiç ara vermeden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Windows arama yerine msconfig yaz enterla gelen pencerede önyükleme içinde zaman alımını 20 saniye ayarla uygula ve çık yeniden başlat F8 yada delete aralıksız bas yada yine arama yerine gelişmiş başlatma seçenekleri yaz çıkan sonuca tıklayın gelen pencerede Gelişmiş başlangıç kısmından devam et

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
837
videosu pek yok bunun.Hiç anlamıyorsan ,deneme . İnsanlık hali,ilk olunca ,tornavidayı anakarta falan kaydırabilirsin.
PC açılırken ,düğmeye bastıktan hemen sonra,sürekli olarak hiç ara vermeden ,tık tık şeklinde, delete tuşuna basarak denedinmi. Hiç ara vermeden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
F12 F8 Hepsini denedim fakat olmadı Ambassador arkadaşın dediğini yapacağım şimdi