Yardım Biosa giremiyorum _ siyah ekranda kalıyor

ayberkinam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc açılmıyor esc yada F1 ile biosa da giremiyorum 0271: Check date and time settings hatası veriyor bios pilini değiştirdiğim halde biosa girmiyor F1 bastığımda _ siyah ekranda kalıyor ram yada hdd söküp taktığımda bile _ si

darkanthos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en alt satırda devam etmek için hangi tuşa basmanız gerektiği yazar. ona basın bios açılır, isterseniz saat tarih ayarını düzeltin isterseniz direkt kaydederek çıkın sonrasında sistem açılmaya devam edecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer F1 çalışmıyorsa Fn tuşu ile aynı zamanda f1 tuşuna basın

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Bios un güncel mı?

ayberkinam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios un güncel mı?
evet lenova kendi sayfasından son sürümdü ama girmiyor biosa f1 ile dediği halde basınca bu ekrana geliyor

en alt satırda devam etmek için hangi tuşa basmanız gerektiği yazar. ona basın bios açılır, isterseniz saat tarih ayarını düzeltin isterseniz direkt kaydederek çıkın sonrasında sistem açılmaya devam edecektir.

Eğer F1 çalışmıyorsa Fn tuşu ile aynı zamanda f1 tuşuna basın
bastığım halde o ekrana giriyor f1 bastığımda bu ekrana geliyor açılsa zamanı değiştiricem

ayberkinam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios un güncel mı?
Evet lenovanın kendi sayfasında da aynı sürüm vardı ama ekran geliyor zaman ve tarih yanlış hatası veriyor F1 ile girmeye çalışıyorum giriyor gibi gösterip _ siyah ekrana geçiyor

darkanthos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet lenova kendi sayfasından son sürümdü ama girmiyor biosa f1 ile dediği halde basınca bu ekrana geliyor

bastığım halde o ekrana giriyor f1 bastığımda bu ekrana geliyor açılsa zamanı değiştiricem
Fn tuşu ile aynı zamanda F1 tuşuna basmayı denediniz mi?