Bıos versıyon dusurme mumkun mu ?

ozarienes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Samsung NP300e5c model dizüstü bilgisayarımın 620 m ekran kartı kod 43 hatası veriyor internette bulunan bütün çözümleri denedim ama sonuç alamadım farklı forumlarda biosversiyonunu düşürüp sonuç alanlar olmuş sormak istediğim bios versiyonumu düşürebilir miyim ?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
Merhaba,

Samsung NP300e5c model dizüstü bilgisayarımın 620 m ekran kartı kod 43 hatası veriyor internette bulunan bütün çözümleri denedim ama sonuç alamadım farklı forumlarda biosversiyonunu düşürüp sonuç alanlar olmuş sormak istediğim bios versiyonumu düşürebilir miyim ?
Zaten BIOS update yok ise tek sürüm yüklü olandır. Birisinde .rom dosyası var ise üstüne tekrar kurmak çözebilir.

ozarienes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Zaten BIOS update yok ise tek sürüm yüklü olandır. Birisinde .rom dosyası var ise üstüne tekrar kurmak çözebilir.
Konuya pek hakim olmadığım için pek bişey diyemiyorum ama şuan kullandığım sürümü samsung bios update uygulamasından güncelleyerek edindim

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Laptopun sitesinde bios update ile ilgili yardımcı program varsa ,flash bellek kullanarak,eski bi sürümü yükleyebilirsin.

ozarienes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
samsung bios update exe programı var ama içerisinden nasıl eski bir
Laptopun sitesinde bios update ile ilgili yardımcı program varsa ,flash bellek kullanarak,eski bi sürümü yükleyebilirsin.
samsung bıos update exe. programı var ama nasıl farklı bir bios versiyonu yüklerim bilmiyorum