Windows açılmıyordu flash bulamamıştım sabredemeyip biosu kurcaladım dediğiniz ayar yüzünden böyle oldu Laptop un ekranı yok monitör kullanıyorum ayara tıklar tıklamaz reset attı monitörde sinyal yok yazıyordu .Bios'ta defult setting diye bir yer olması lazım varsa bas ona çık biostan. (Benim biosta öyle, belki sende de vardır. Kullandığın PC'yi hiç kullanmadığım için kesin birşey söyleyemem.) Ayrıca görüntü sorunun biostan kaynaklandığını şahsen düşünümüyorum ama yinede dene sen.
Asus X555LD modelinde pek video bulamadım fotoğraf atsam yardımcı olabilirmisinizJumper ile sıfırlamayı deneyebilirsin.
Eğer bilgisayarınız buysa bios piliniz anakartın hemen altında bulunuyor.Asus X555LD modelinde pek video bulamadım fotoğraf atsam yardımcı olabilirmisiniz
Jumper olmama ihtimali varmı dün ana kartı vb söküp iyicene bakındım böyle bir şeye raslamadım veya laptoplarda değişikmidirAttığınız resimden bir şey anlamadım. Örnek olarak şu resmi bırakayım size.
Gömülü derken anakartta burda bios pili yok felan diye değil içini açıcam her yerini fotoğraf alıp atarım müsait olduğunuz bir zaman inceleyebilirmisinizEvet var. Bazı anakartlarda bios sıfırlamak için minik bir tuş vardır, bazılarında ise resimdeki gibi bir jumper, kimi anakartlarda ise bunlardan hiçbiri yoktur. Tek seçeneğiniz bios pilini sökmektir.
Bios piline gömülü demeniz tuhaf geldi. Resmini atabilirmisiniz?
Pili sök anakart üzerindeki bir kaç saat bekle ardından tekrar bağla
Bios Update Problemleri
Bilgisayarınız açılmıyorsa, power düğmesine bastığınızda start almıyorsa, start alsada ekrana görüntü vermiyorsa bios problemi yaşıyor olabilirsiniz.Bios problemlerinde keçiören de bios update ve bios yazma işlemlerimizle teknik servisimizde hizmetinizdeyiz. Yazı İçindekiler1 Bios Nedir ?2 Bios...www.gencgrafik.com