BIOS Güncellemesi sonrası açılmayan sistem

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba MSI Wind U100 türevi Casper Minibook CPU-N270-8E00 model netbook a sahibim. Daha önce BIOS güncelemesi yapmıştım sorun olmamıştı. Bu sefer hiçbir ortam üzerinden (harddisk, usb flash bellek vs) boot edemiyorum. Sadece Siyah ekran üzerinde sol üst köşede kısa çizgi yanıp sönüyor ve bilgisayarı güç düğmesine uzun süre bassam da kapatamıyorum. Pilini çıkarmam gerekiyor. Bu durumda tekrardan BIOS yükleyemiyorum. BIOS pilini çıkardım, biraz bekledim tekrar taktım ama sorun çözülmedi. Mesele önemli yani. Kendi başıma halledebilir miyim? Bilgisayarcılara falan götürmek istemiyorum.

Sorun çözüldü arkadaşlar!

Güç düğmesine bastıktan hemen sonra ESC ye bastım. Duruma göre ESC ye bastıktan bu tümleşik RAM in esgeçilmesini sağlıyor.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
casper nasıl bios güncelledin merak ettim

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
CASPER TW8,P8600 Bende bu modele BIOS Güncellemesi yaptım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Bence işi bilen bir bilgisayırcayı götür. Anakartın yanma riski olabilir. Benim PC de de benzer bir olayı yaşadım. Bir türlü boot etmedi. Bilgisiyarcı hemen halletti sorunu.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tw8 quanta bulursun çünkü çok pcde var ama clevo pegatron fln nasıl bulursun sıkıntı orda