Enesgsalman
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
MSI B450M-A PRO MAX anakartımın bios ayarlarını M-Flash ile güncellemek istiyorum ama M-Flash ı seçip onayladığımda bilgisayarım kapanıp açılıyor ama ekranım gelmiyor. Adımlarda da bi hata yapmadım. Usb fat32 olarak biçimlendirdim sonra msı sitesinden güncel bios sürümünü indirdim dosyayı açıp içindeki bios yazılımını usb ye yükledim sonra kapatıp bios ayarlarına girerek m-flashı seçerek okeyliyorum. Ve bilgisayar kapanıp açılıyor ama full sşyah ekran sonra kasadan kaaptıp açınca tekrar kendiliğinden ekran kapanıp gelmiyor ve sonuç olarak güncelleme yapılamıyor başka bir yolu yada çözümü var mı?
Tekrar denedim sonuç aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisi olan yok sanırsamMSI B450M-A PRO MAX anakartımın bios ayarlarını M-Flash ile güncellemek istiyorum ama M-Flash ı seçip onayladığımda bilgisayarım kapanıp açılıyor ama ekranım gelmiyor. Adımlarda da bi hata yapmadım. Usb fat32 olarak biçimlendirdim sonra msı sitesinden güncel bios sürümünü indirdim dosyayı açıp içindeki bios yazılımını usb ye yükledim sonra kapatıp bios ayarlarına girerek m-flashı seçerek okeyliyorum. Ve bilgisayar kapanıp açılıyor ama full sşyah ekran sonra kasadan kaaptıp açınca tekrar kendiliğinden ekran kapanıp gelmiyor ve sonuç olarak güncelleme yapılamıyor başka bir yolu yada çözümü var mı?
Son düzenleme: