VforVendetta_
Öğrenci
Merhabalar. Benim laptopum MSI CX640DX. Bir olay oldu ve BIOS pili patladı. Tamirciye verdik ve geldiğinde laptop Casper diye açılıyor. Nasıl düzeltirim??
Donanımları yerinde mi?Merhabalar. Benim laptopum MSI CX640DX. Bir olay oldu ve BIOS pili patladı. Tamirciye verdik ve geldiğinde laptop Casper diye açılıyor. Nasıl düzeltirim??
Evet.Donanımları yerinde mi?
Evet o.CX640DX | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
bu o mu? biosu değişmiş olabilir...
Nasıl değiştiririm?biosu değişmiş olabilir...
BIOS güncellemesini nasıl yapacağım BIOS ayarlarında öyle birşey göremedim.pil değil bios chipini casperdan almış adam biosu güncelleyince düzelir yüzde 99...
BIOS güncellemesini nasıl yapacağım BIOS ayarlarında öyle birşey göremedim.
BIOS sürümünü yükseltirseniz performans artışı yaşarsınız azalışı değil. Basitçe anlatayım, BIOS sürümünüze ait dosyayı flash belleğinize atın bilgisayarı yeniden başlatın. Başlatma seçenekleri geldiğinde Boot Menü'den USB'yi seçin bu kadar gerisi gelir. Bu anlattığım yöntem ''USB ile Boot güncellemesi'' üzerine, dilerseniz farklı yöntemlerde var ben size etkili ve basit olanını sundum... Her şey yolundaysa ve performans sıkıntısı yaşamıyorsanız ya da sisteminizde açılış gecikmeleri mevcut değilse güncellememek bir diğer tercih.
Baktım 2012 yılında olanı var ama diyelim güncelleme olmadı birdaha açabilecek miyim?msi sitesinde biosunun günceli var mı bak...
batarya ve şarjı takılı olsunda tehlike yok yanlış bios atmazsan sorun olmaz...Baktım 2012 yılında olanı var ama diyelim güncelleme olmadı birdaha açabilecek miyim?
bataryası ölübatarya ve şarjı takılı olsunda tehlike yok yanlış bios atmazsan sorun olmaz...