Asrockda hem del hem f2 oluyor ama del ide denedimBios genelde delete tuşuyla açılmıyormuydu? Delete denedin mi?
Peki biosa girmezsen pc çalışıyor mu? windows açılıyormu?Asrockda hem del hem f2 oluyor ama del ide denedim
Windows 11 için tpm2.0 açıcaktım ama bu hatayla karşılaştımPeki biosa girmezsen pc çalışıyor mu? windows açılıyormu?
o kaldığı ekran bios açılma ekranı youtubeda baktım bu beyaz şey 1 saniyede gidip geliyo yani sorun tuşlar değilDiğer "f" tuşlarını da dene.
işte bende o kısım açılmıyor onu nasıl çözücem diyorumÖyle BIOS ekranı mı olur?
BIOS:
![]()
Dostum şimdi tüm f leri denedim olmadı sistem kurtarma bölümünden girmeye çalışıncada aynı siyah ekran beyaz çizgi çıkıyo (yinede sağol)Diğer f kombinasyonlarını dene dedim, umursamadın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 da sistem kurtarma bölümünden de giriliyor.
Tamam deniyicem sağolLaptop değilse tüm elektrik bağlarını kesip, Bios pilini çıkar ve bir süre sonra yeniden tak ve dene. Belki şifre konmuştur veya bir ayarı meşguldür.
Teşekkürler sayende sorun çözüldüLaptop değilse tüm elektrik bağlarını kesip, Bios pilini çıkar ve bir süre sonra yeniden tak ve dene. Belki şifre konmuştur veya bir ayarı meşguldür.