Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden binance uygulamasının yorumlarına insanlar "ben hiç birşey sorumlu değilim" "kişisel haklarımın kullanılmasına izin vermiyorum" gibi şeyler yazıyolar?
Genelde insanlar indirdikleri bir uygulamaya güvenmezlerse yorumuna öyle yazıyorlar sonra başına bir şey geldiğinde bak ben buraya yazdım sorumlusu şu , şu kişidir demek için bir işe yarar mı bilmem
İnsanların bilgisiz olduğunu ortaya koyan yorumlar hepsi.
Sen uygulamaya gizlilik sözleşmesi vs. hepsini okudum onayladım kabul ediyorum seçeneğini seçip giriyorsun. Olası bir durumda kimse senin oraya yazdığın yoruma bakmaz.
Muhtemelen bu işleri bilmeyen bir kişi böyle bir yorum attı ardından bunu bir akım gibi çok gereksizce sürdürmeye devam ediyorlar.
Bazı saf insanlar yorumlara öyle şeyler yazdıklarında bilgilerinin paylaşılmayacağını falan düşünüyorlar galiba.
Kullanıcı sözleşmesini kabul edip kayıt olduğunuz andan itibaren bilgileriniz uygulamayla paylaşılır,bu yüzden bu yorumlar işe yaramayan yazılardan başka bir şey değillerdir.