Bimeks internet alışverişi sakın yapmayın!

furkan81850

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz siz olun bimeks internetten sipariş vermeyin.. LG 42UB820 televizyon sipariş ettim.04.06.2015 tarihinde sipariş verdim....06.06.2015 tarihinde aradığımda hala onay verilmedi problem mi var dediğimde biz size mesaj atmıştık ama kusura bakmayın hata varmış şimdi kontrol ettik dediler neyse gerekli belgeleri yolladık.3 gün içerisinde ulaşır kargonuz dendi.ama 08.06.2015 tarihinde hala fatura kesildi sabah bugün kargoya verilir dimi ürün dedim evet verilir efendim dendi.09.06.2015 tarihinde aradım hala kargoya verilecek yazıyor dedim ürününüz kargoya verildi sistem geç yenileniyor dendi sonra 10.06.2015 tarihinde kargoya verildi yazıyordu aradım kargo firmasını ürün şimdi verildi bize 30dk oldu dedi. ürünün teslim tarihi 15.06.2015 gözüküyor..müşteri hizmetlerini aradım neden müşteri hizmetleriniz yalan söyledi şiakyet oluşturmak istiyorum dedim şikayet oluşturduk ama hikaye resmen kimse geri dönüş yapmadı....varın siz düşünün şimdi bimeks internetten sipariş verilir mi !!!

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yaşadığınız her sıkıntıda firmayı kötüleyecekseniz işimiz var. Kesinlikle haksızsınız demiyorum, aksine sonuna kadar haklısınız ama bi platforma üye olup ilk mesajını bi firmanın itibarını sarsmak için yazmak bana etik gelmiyo. Daha önceden üye olan birisi sıkıntısını veya memnuniyetini paylaşsa başımın üzerinde yeri var ancak ilk mesajın direk kötüleme amaçlı olması hiç hoşuma gitmiyo.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Sana denk gelmiş ben bi sürü alış veriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bimeks fiyat politikasında Apple ti örnek alıyor ya ona gıcık olup alışveriş yapmıyorum. ..

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Gece yazmıştım bişeyler, belki çıkmadan görüp de cevap verir diye ama çoktan forumdan çıkmış. Bi daha girecek mi belli değil ama kendince intikamını almış böyle...

furkan81850

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yo gayet foruma giriyorum kardeşim daha önceki hesabımın e-mail adresini şuan kullanmıyorum ondan yeni hesap açtım.Sizce siz benim yerimde olsanız sizin tepkiniz nasıl olurdu. en çokta müşteri hizmetlerinin ilgilenmemesi sinir ediyor beni utanmadan birde yalan söylüyorlar bir gün sonra arıyorum daha şimdi verildi diyor.aradığımda ilk sorduğum soru internetten sipariş versem kaç gün içerisinde ulaşır diye sordum 3 gün dedi o zaman benim siparişim neden 11 gün sürüyor dediğimde cevap veremiyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Normalde böyle kötüleme işlemi yapmazdım sadece okur geçerdim ama şikayetvar.com'a da yazdım forumlarda bu durumu paylaşıcam diye o yüzden paylaşıyorum....https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3293530#gorusmeler buyrun buda şikayetvar linki