BİM'den LG OPTIMUS BLACK P970 Aldım?

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar.Sabah 09:00'da Bim den LG OPTIMUS BLACK P970 aldım. 1 Tane gelmiş. Beyaz çıktı şansıma. 599 TL ve 2 yıl LG garantili. Teknosadan da 16 GB Micro SD Card aldım. Toshiba 40 TL'ye. Bu telefonun ilk şarj süresi kitapçıkta yazmıyor. Ne kadara şarj oluyor acaba?Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler...

[video=youtube;5J-zqC5ZcsQ]http://www.youtube.com/watch?v=5J-zqC5ZcsQ[/video]

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şarjınız dolduğunda çıkartabilirsiniz eskidende o 20 saat sarjda tutmalar

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mod Not: ilgili siteden paylaşım yapmıyoruz.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ben ilk aldığımda yaklaşık bir gün boyunca şarj'da takmak istedim ancak başaramadım kurcalamak için can atıyordum çünkü ve 8 saatin sonunda doldu dediğinde çıkarttım :D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ben ilk aldıgımda direk açmıştım valla şanslısınız 600 tl ye bu telefon harika bence

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ilk şarzı uzun tutmak eskilerde kaldı :) gönül rahatlığı ile kullanabilirsin telefonunu . Hayırlı olsun bu arada güzel bir telefon güle güle kullan :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende aldım bu telefonu ama garantı belgesı onaylanmamıs.. daha dogrusu ıste oldugum ıcın arkadasıma aldrdım bımden... garantı ıle ılgılı bır sorun olurmu acaba ???

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İlk şarjı uzun tutmaya gerek yok.
Fakat 3-5 sefer pili tam doldurup boşaltın ki,pil maksimum performanslı olsun.

yedekmeyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme sonrası cihaz bozulacak. merak etme . fabrika ayarına al düzeliyor.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
arkadaslar bende aldım bu telefonu ama garantı belgesı onaylanmamıs.. daha dogrusu ıste oldugum ıcın arkadasıma aldrdım bımden... garantı ıle ılgılı bır sorun olurmu acaba ???

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 5 inci maddesinin ikinci ve üçüncü fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“Bu Yönetmelik hükümlerine ve Genel Müdürlükçe onaylanmış belgeye uygun olarak hazırlanacak garanti belgesinin tasdik edilerek tüketiciye verilmesini temin etmek ve ayrıca, bu yükümlülüğün yerine getirildiğini ispat etmekle satıcı, bayii veya acenteler sorumludurlar.

Satılan mala ilişkin olarak düzenlenen faturalar garanti belgesi yerine geçmez. Ancak, servis istasyonlarında yapılan onarım ve parça değişimi işlemleri sonucunda verilen fatura, bu Yönetmeliğin öngördüğü garanti şartlarını içermesi kaydıyla, garanti belgesi yerine geçer.”

garanti belgesi olmadan garantiye aldıramıyabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eski bataryalar NiMH olduğu için ilk şarjı uzun tutmak ve tam bitirip tam doldurmadan da şarja takıp çekmemk gerekiyordu artık bütün bataryalar Li-Ion olduğu için ve lityum bataryalarda öyle şeylere gerek olmadığı için dolduğu zaman çekebilirsniz yada istediğiniz zaman şarja takıp istediğiniz zaman çekebilirsniz

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kardeş BİM'ler ŞOK'lar elektronik ürünler için tüketicilere "ürünü bir kaç gün kullanın memnun kalırsanız garanti belgesini imzalarız" der. Yani hiç sıkıntı olmaz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon güzel telefon fakat sar değeri çok yüksek uzun zamanda kullanımlarda sağlık sorunlarıyla karşılaşılabilir sar değeri 1.27

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrhb arkadaşım; eğerki fişini muhafaza edebildiyseniz, fişinizle birlikte herhangi bir BİM den onaylatabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bu telefondan almak istiyorum fiyatını bilen var mı?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar ben bu telefondan almak istiyorum fiyatını bilen var mı?

Arkadaşım telefonun fiyatı her şekilde değişiyor.. Mesela bazı sitede 600 TL iken Başka bir sitede 1000 Tl olabiliyor.. Bütçene uygun bir sitede bulup bize uygun mu diye sor :) ama ortalama verilecek fiyat 700 Tl dir bana kalır ise.. ama onun yerine sen Optimus L9 alabilirsin bence ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb bende telefonu bimden aldım ama günde en az 3 kere bataryayı çıkarıp takmam gerekio çünki tel. takılıo ve gelmio tekrar çözüm için ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim..