• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bilmediğim Bir Linke Tıkladım:(

Taylorrr

Öğrenci
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
34
Tepki puanı
11
Puanları
8
Yaş
26
Öncelikle merhaba. Bugün bir forumda gezerken yanlışıkla bi linke tıkladım. Ve saniyesinde geri çıktım. Yani site tam açılmadı zaten güvenlik uyarısı amblemi çıktı. Atan kişi +18 site olduğunu yazmış. Ben hemen kaspersky ile tarattım bişey çıkmadı. Chrome indirilenlere baktım bir şey indirmemiş. Ve telefondan girmiştim.Telefonum android.Almam gereken bir önlem var mı sizce:(
 
KasperSky önlediyse alman gerek bir önlem yok. Merak etme. Zaten siteye girememişsin ünlem çıkmış yani bir şey olmaz.
 
KasperSky önlediyse alman gerek bir önlem yok. Merak etme. Zaten siteye girememişsin ünlem çıkmış yani bir şey olmaz.
Telefonda kaspersky yüklü değildi. Ben olaydan sonra yükleyip tarattım. Yer kaplıyor diye silmiştim. Başka antivirüs programı ile taratmama gerek var mı sizce?
 
bişey olmamıştır.

güvenlik uyarısı anlemi dediğin SSL sertifikası.
çok önemli değil yani.

ücretsiz bile alınıyor.
 
Üst