Bilinen En iyi Bitcoin Siteleri

Bu konuyu okuyanlar

KuzeyUnutmaz

Asistan
Katılım
25 Temmuz 2015
Mesajlar
190
Reaksiyon puanı
146
Puanları
43
Kripto paralar günümüzde hemen hemen her yerde karşımıza çıkıyor. Bizler uğraşmasak dahi bir arkadaşımız ya da bir akrabamızın Bitcoin‘den bahsettiğini duyuyoruz. Muhtemelen herkes gibi siz de merak edip, Bitcoin nedir gibi sorular sormuşsunuzdur. Ancak yeni yeni coin‘ler ile ilgilenenlerin sorduğu bir diğer soru ise "en güvenilir Bitcoin sitesi hangisi?" Sorusu. Buna net bir yanıt vermek tabii ki imkansız. Çünkü hangi sitenin ne zaman ne yapacağı bilinemez. Ancak uzun yıllardır aktif olan ve dünyada en çok kullanılan Kripto para borsalarına göre bir listeleme yapılabilir herhalde.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımızda yer edinen sanal paralar çeşitli aracı internet siteleri tarafından alınabiliyor. Aralarında yerli yapımlar da mevcut. Ancak Kripto para denince akla ilk gelen isim Binance gibi dev isimler oluyor.

Yaptığım araştırmalara göre çoğu kişinin önerisi kullanıcı sayısı ve piyasadaki değeri göz önünde bulundurularak en iyi bitcoin sitesi sıralaması yapılmış. Bunlar ise;

  • Binance
  • TR Binance
  • Paribu
  • BTCTurk
  • Bitlo
  • Gate.io Gibi platformlar.
Bu platformlara kayıt olunurken genelde komisyon oranı, kullanım rahatlığı, mobil uygulama, para yükleme ve çekim gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor.


Kaynak: En İyi Bitcoin Sitesi
 

SerhanBardak

Öğrenci
Katılım
27 Aralık 2022
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
çok teşekkür ederim arkadaşlar Düşünme tarzından gerçekten etkilendim.
 
Üst