seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
[video=youtube;WWc9iT1R72U]http://www.youtube.com/watch?v=WWc9iT1R72U&feature=share[/video]
HahahaMajeste görmesin bu konuyu![]()
![]()
Bak şimdi merak ettimAncak cevabını bilseler, asıl komediyi görecekler.
Saygılar.
Bak şimdi merak ettim![]()
İnsan maymundan mı türleşmiştir?
Hayır.
Şu konudaki (Bilim dünyasını şaşırtan buluş) mesajımdan bi parçadır.
"Maymun, kuyruklu primatlar, ancak "ape" (Maalesef Türkçe'de bu da maymun diye geçiyor. Ancak "insaymun" diye bi öneri var ama kabul edersiniz ki çok saçma!) kuyruksuz primatlar. Türkçe'de "ape" insansı maymun olarak daha çok kabul edilmekte ve kullanılmaktadır.
Primatlar Biyoloji'de bi takım ismidir ve insan tüm maymun ve insansı maymunlarla bu takım içinde yer almaktadır. Ardından, kabaca, ailesi ise Büyük insansı maymunlar'dır ve bu aile ise goril, orangutan, insan ve şempanzeden oluşur. Yani aynen dediğiniz gibi "maymundan gelme" yoktur ancak insansı maymunlarla "ortak ataya sahip olma" esastır.
İnsan'ın sınıflandırması ile ilgili bilgi almak için şu sayfayı inceleyebilirsin. Özellikle insanın soy ağacını incelemende fayda vardır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsan"
Forumda bu konuda çokça yazılar yazdım, lütfen arama bölümünü kullanarak sorularınıza yanıt arayın.
Sen de tek ayetle çürüttün! Sana da bi plaket vermek lazım.Cevap için teşekkür ederim üşenmedim hepsini okudum buda nacizane benim cevabım
"And olsun biz insanı, çamurdan, bir sülâleden (süzülüp çıkarılmış çamurdan) yarattık. Sure Müminun"
maymun muş puahahahahah eğer evrim varsa ben kesin aslanların soyundan geliorumdurmaymun ne arkadaş yk dinazorr
arkadaşlar insanız yaw illa evrim geçirmiş olmak isteyen varsa kendi soyunu kurbağalarda arasın![]()
E o zaman evrim sürekli devam ediyorsa bitmiyorsa insan gelecekte nasıl olacak onuda açıklasınlar bi zahmet. Bu arada bu soru için plaketimi isterim[İnsanın maymunlarla aynı ataya sahibiz demelerine çok gülüyorum. Kendini nasıl maymunlarla ortak bi ataya bağlıyor anlamış değilim.]
Ya artık şu espriyi duymaktan ne kadar iğrendim anlatamam. Bir de laf sokmuş gibi "aynalar yalan söylemez![]()
Bir plaketi de siz hakettiniz.MaymunLar,nereden geLdiğimizi görmemiz için var![]()
Teşekkür ederimBir plaketi de siz hakettiniz.![]()