Bilic'in çözemediği 3 sorun

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaş'ın Samet Aybaba döneminde başlayan üç sıkıntısına Slaven Bilic de henüz çare bulamadı.

30112014_Bilic-in-cozemedigi-3-sorun-.jpg


Siyah-beyazlı takımın Samet Aybaba döneminde başlayan üç sıkıntısına Slaven Bilic de henüz çare bulamadı.

1-Siyah beyazlı ekip, duran toplardan gol yeme sorununu çözemiyor. 19 maçta filelerinde 7 duran top golü gördü.

2-Öne geçtiği maçlarda skoru korumakta zorlanıyor. Puan kaybettiği maçların dışında kazanırken de çok ecel teri döktü.

3-Şimdiye kadar takım 5 kırmızı kart gördü. Ayrıca Kartal’ın savunmacıları çok rahat ve erken sarı kart görüyorlar.

Süper Lig’de ve Avrupa’da doludizgin giden Beşiktaş, buna karşın üç sorunu aşamıyor. Slaven Bilic, duran top, kırmızı kart ve oyunu tutma problemlerine çözüm bulamıyor. Beşiktaş, 10’u ligde 9’u da Avrupa oynadığı 19 maçta, 7 kez duran toptan gol yedi. Gollerin 6’sını ligde kalesinde gördü. Avrupa’daki ilk duran top golünü ise 2-2 biten Asteras Tripolis deplasmanında yedi. Siyah beyazlıların bu zaafını Çaykur Rize, Eskişehir, Sivasspor (2), K.Erciyes, Başakşehir ve Asteras değerlendirdi.

TARAFTAR ARKASINA YASLANAMIYOR

Beşiktaş’ın diğer sorunu oyunu tutamaması. Esasen sıkıntı Samet Aybaba döneminden beri sürüyor.Kartal, öne geçtiğinde farka gidecekken genelde maçı ecel terleri dökerek tamamlıyor. Erciyes, Eskişehir ve iki Asteras maçında olduğu gibi Beşiktaş ya 3 puan veya 2 puanı bırakmak zorunda kaldı. 2-1 öne geçtiği Sivas maçında da rakibine yakalanmış ama zor bela 3-2 kazanmıştı. 3-1’lik Feyenoord ve 2-1’lik Partizan maçlarında öne geçtikten sonra gelen rakip golleriyle de afallamıştı. Kartal’ın öne geçip rahat bitirdiği iki maç var; bunlar da 4-0’lık Partizan ve 2-0’lık Kasımpaşa galibiyetleri.

KIRMIZI GÖRMEZSE OLMUYOR ARTIK...

Ve kırmızı kartlar... Buna sarıları da eklemeli çünkü, özellikle savunmacılar sarı kartları da çok erken görüyor. Bazıları kırmızıya dönmese de oyuncunun direncini etkiliyor. Erciyes maçından itibaren takım kırmızı kartsız edemez oldu. Erciyes’te Gökhan, küfür ettiği iddiasıyla oyundan atıldı. Fenerbahçe derbisinde Olcay, Başakşehir maçında Franco ile İsmail ve son olarak Asteras maçında da Atiba, iki sarı karttan oyundan atıldı. Özellikle son kırmızı dikkat çekiciydi zira Atiba, iki sarıyı da hakemle konuştuğu için aldı.

Hürriyet
 

Kurt Cobain

Müdavim
Katılım
6 Temmuz 2014
Mesajlar
2,642
Reaksiyon puanı
90
Puanları
48
O değilde bilic'in sakalları nasıl oluyorda şuanda siyah çıkıyor ? :D Burda beyaz. Adam hergün sakallarınımı boyuyor acaba. ?
 

Aretios

Müdavim
Katılım
13 Kasım 2009
Mesajlar
3,815
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
bence de bilic artık çöz şu problemleri yaaa :D
 
Üst