Bilgisiyarı nerden alabilirim

Alperen Kalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nereden bilgisiyar toplayabilirim en uygun nereden olur ör. itopya, Bildiğiniz bilgisiyar parçaları için indirim yapacak yerler biliyormusunuz karne indirimi yapacak yerler fln birde haziranda amd yeni işlemcileri çıkıyor tam tarih var mı.

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
itopya iyidir :)
ve 3. nesil ryzenler yazın çıkacak (sanırım belli değil ya2 ya da 3 yarıda (yani yazın))

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Bilgisayar toplarken esas mesele güvenilir bir site ve biraz da bilgi... Toplarsın alırsın ve birleştirirsin sonra da yazılımı yüklersin. Hepsiburada bence en iyi site.

Alperen Kalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar toplarken esas mesele güvenilir bir site ve biraz da bilgi... Toplarsın alırsın ve birleştirirsin sonra da yazılımı yüklersin. Hepsiburada bence en iyi site.
Ya açıkcası internet ortamına güvenmiyorum vatan bana pahalıya patlar mı

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Ya açıkcası internet ortamına güvenmiyorum vatan bana pahalıya patlar mı
Vatan Pahalıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacağın ürünün ismini yaz, sonuna akakçe yaz. Orada sana fiyat listesi çıkarır. En ucuzdan başla hangisine güvenirsen içini rahatlatmak için saticiyi arayabilir veya yorumları okuyabilirsin.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
İnventustan alabilirsiniz.

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Vatan Pahalıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacağın ürünün ismini yaz, sonuna akakçe yaz. Orada sana fiyat listesi çıkarır. En ucuzdan başla hangisine güvenirsen içini rahatlatmak için saticiyi arayabilir veya yorumları okuyabilirsin.
Vatan pahalı değildir çok ve gereksiz pahalıdır arada 1000 tl gördüğüm oldu celeronlu pentiumlu laptoplarda (vs hepsiburada olarak)