KullNvFwaNıcI12345
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Alırsın inşallah güzel bı pcben
bende bir sistem istiyorum ama yaza belki
Alırsın inşallah güzel bı pcben
bende bir sistem istiyorum ama yaza belki
RTX 3070 sisrem düşünüyorumAlırsın inşallah güzel bı pc
İ5-İ7 al@_Zaur_, her dakika bi oyuna girdiğim zaman alev alıyor 85 90 derecelere fırlıyor. voltaj oynuyorum gene eski hale dönüyor. sinir oldum ryzen cpulardan nefret ediyorum. Bios güncelleme yaptım hayla aynı sorun
Geçmiş olsun derim. Amd yine yaptı yapacağını. Altyapısı doğru değil desemmi ne desem bilemedim.@_Zaur_, her dakika bi oyuna girdiğim zaman alev alıyor 85 90 derecelere fırlıyor. voltaj oynuyorum gene eski hale dönüyor. sinir oldum ryzen cpulardan nefret ediyorum. Bios güncelleme yaptım hayla aynı sorun
Sanki FX İşlemci almışım gibi. o derece. termal macun değiştirdim hayla aynı. cpu fan baktım kablo düzgün öyle. Bi sonraki sistemimde CPU olarak İntel olucak.Geçmiş olsun derim. Amd yine yaptı yapacağını. Altyapısı doğru değil desemmi ne desem bilemedim.
İntel işlemci olacak. bi sonraki sistemim.İ5-İ7 al
Pekiii sıcaklığına göre performansı iyi mi? İstediğin beklediğin performansa ulaşabiloyormusun?Sanki FX İşlemci almışım gibi. o derece. termal macun değiştirdim hayla aynı. cpu fan baktım kablo düzgün öyle. Bi sonraki sistemimde CPU olarak İntel olucak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel işlemci olacak. bi sonraki sistemim.
Bende düşünüyorum ama sadece düşünüyorum :/RTX 3070 sisrem düşünüyorum
80 85 den sonra ekran gidiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. şimdilik çözdüm gibi bakalımPekiii sıcaklığına göre performansı iyi mi? İstediğin beklediğin performansa ulaşabiloyormusun?