- Reaksiyon puanı
- 2,044
yok gerek ben onu şifreli bir demir kasaya koydumKorumak için lejyon gönderebilirim istersen. Ama altın sikke ile anlaşırız. ?
yok gerek ben onu şifreli bir demir kasaya koydumKorumak için lejyon gönderebilirim istersen. Ama altın sikke ile anlaşırız. ?
Aynı seriye sahibim. Fan aşırı sesli çalışıyor. Hızlı dönmesinden bahsetmiyorum yavaş dönse dahi sesli çalışıyor. Sende de durum böyle mi?Evet 15da2016nt laptop kullanıyorum
heati bende beğendim bütün arabaları açtım rahat rahat full sprint yapıyorumArk hiç sevmedim ben. Bi defa indirdim 10 dakka zor durdum.
Ben NFS Heat bitirdim High ayarda.
Sanırım Aston martin vardı, 1 tek viteste 400 yaptı şerefsiz araba. Lüks bişeydi yahu.
Heat öneririm. Oynamazsanda Kaçıp köşede ağlama ileride seninde sistemin olunca oynarsın. ? ehehhrhr
Arkadaşalrla oynyınca çok iyi oluyor ya biz arkadaşımla kuşlarımızla adam kaçırıyordukArk hiç sevmedim ben. Bi defa indirdim 10 dakka zor durdum.
düşük ayarlarda oynatır belki divison 2 720p
Yok be araba yarış sarmaz beniHeat öneririm. Oynamazsanda Kaçıp köşede ağlama ileride seninde sistemin olunca oynarsın. ? ehehhrhr
Bende öyle bir şey yok altında notebook soğutucu varAynı seriye sahibim. Fan aşırı sesli çalışıyor. Hızlı dönmesinden bahsetmiyorum yavaş dönse dahi sesli çalışıyor. Sende de durum böyle mi?
Aha bakın zenginin hali başka be arkadaşlar.heati bende beğendim bütün arabaları açtım rahat rahat full sprint yapıyorum
dışı rgb demi agaDışı güzel de içi öğğ.
dışı rgb demi aga
Bende yarış oyunlarını severim. Bir kaç yüz yıl önce 1.Hüsrev'i yenmiştim. ?Aha bakın zenginin hali başka be arkadaşlar.
Nxc0r utandığından yarışı sevmiyorum diyor hele. ahsgshhaha
benim eski pc de öyleydiDışı 20.000 TL lik pc de yok için 4000 TL pc gibi
benim eski pc de öyleydi
Eğer duruyorsa Neon RGB işık yap araba ve atların altına.Bende yarış oyunlarını severim. Bir kaç yüz yıl önce 1.Hüsrev'i yenmiştim. ?
Ekli dosyayı görüntüle 133017
Aşırı ısındığı için saçma sapan sorunlar. yaşıyorum. Ryzen bu benim görüşüm berbatdır R5 2600 kullancısıyım sistem toplucam yakında intel olucak. ryzenin yanına yaklaşmam.
bende r3 kullanıyorum sistem leş kırmak iswtiyorumAşırı ısındığı için saçma sapan sorunlar. yaşıyorum. Ryzen bu benim görüşüm berbatdır R5 2600 kullancısıyım sistem toplucam yakında intel olucak. ryzenin yanına yaklaşmam.
kırma yazık olur...bende r3 kullanıyorum sistem leş kırmak iswtiyorum
Doğru dedin. Elindeki ile idare etmeyi bilmen lazım. Hiç olmayanlar ve de alamayanlar da var. ?@Berat yapıcı 88, pcsisi olmayını düşün aga hiç olmamaktan iyidir olmasaydı derdin ki keşke kötüde olsa pcem olsa derdin.