Mehmet Aldemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 712
Hp pavilion 15 cs1015nt 1 yıl 4 ay oldu gayet memnunum.
Son düzenleme:
daha demin cs go da düşük fps aldığın konusunda bir konu açmıştın ama.Ben memnunum oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum
720p, düşük ayar 35-45 arası aktım vallaha. Deneyim fena değildi XD.@Shiden, Cyberpunk oynamak zor değil,Benim gibi ultrada rahatça oynamak zor ?
1)evdeki pc berbat ötesiBilgisayarınızdan memnunmusunuz
Ben değilim kesinlikle
Ya siz ?
Ben şunu istiyorum Deluxe 5T10-RTX3070 | Game Garaj1)evdeki pc berbat ötesi
2)senin sisteminden olmayan var şükret
Aaa yalannnNxc0r utandığından yarışı sevmiyorum diyor hele. ahsgshhaha
NFS U2 oynamayan da ne bileyim.Aaa yalannn
Oynadımda sevmedim warband da at sürerim ben araba falan bizi bozar ?NFS U2 oynamayan da ne bileyim.
Bence asıl Radeon pişmanlıktır.Memnun değilim. Ryzen pişmanlık
RTX cennetirBence asıl Radeon pişmanlıktır.
Her ikiside Pişmanlık. Ryzen Cpu larda. memnun değilim.Bence asıl Radeon pişmanlıktır.
Bence ryzen iyi ama radeon tek kelimeyle çöp.Her ikiside Pişmanlık. Ryzen Cpu larda. Gpu kartlardan memnun değilim.
GTX de yanına kardeş olabilir mi?RTX cennetir
OlabilirGTX de yanına kardeş olabilir mi?
agaaaaaaaa meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEkli dosyayı görüntüle 133321
Her şey ortada
allahın izniyle 15 martta yani doğum günü alıcam babam söz verdi çünküagaaaaaaaa meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
toplama alacaksınız gelin foruma .dallahın izniyle 15 martta yani doğum günü alıcam babam söz verdi çünkü
evet foruma danışcamtoplama alacaksınız gelin foruma .d
Biraz açıklasan neden diye. bilgilenmek isterim açığı.Her ikiside Pişmanlık. Ryzen Cpu larda. Gpu kartlardan memnun değilim.
bende bir sistem istiyorum ama yaza belkiallahın izniyle 15 martta yani doğum günü alıcam babam söz verdi çünkü