- Reaksiyon puanı
- 6,993
Bana 10 yıl yeter o sistem .Ben memnunum. Sistemimden. Bir tek c4 marka kasa ve PSU'dan kurtulunca, 100% memnun olacağım.
Bana 10 yıl yeter o sistem .Ben memnunum. Sistemimden. Bir tek c4 marka kasa ve PSU'dan kurtulunca, 100% memnun olacağım.
Keşke bendede öyle bir sistem olsaBen memnunum. Sistemimden. Bir tek c4 marka kasa ve PSU'dan kurtulunca, 100% memnun olacağım.
Yakında kurtulacağım o kasadan. Onun yerine Cooler Master MB511 ile yine aynı markadan PSU alacağım. Sonra c4 kasa ve PSU ile de Sasani hükümdarlarına karşı, suikast de kullanacağım.Patlamasın bumm
Gerek yok. Osmanlılar C4 kullanırdı... Ama düşmanları için.Yakında kurtulacağım o kasadan. Onun yerine Cooler Master MB511 ile yine aynı markadan PSU alacağım. Sonra c4 kasa ve PSU ile de Sasani hükümdarlarına karşı, suikast de kullanacağım.
Roma için. ?
Bilgisayarlar hakkında bilgim sıfır hiç bişey anlamadım ama olsunYakında kurtulacağım o kasadan. Onun yerine Cooler Master MB511 ile yine aynı markadan PSU alacağım. Sonra c4 kasa ve PSU ile de Sasani hükümdarlarına karşı, suikast de kullanacağım.
Roma için. ?
istanbul kapılarıındayım sizi göremiyorumYakında kurtulacağım o kasadan. Onun yerine Cooler Master MB511 ile yine aynı markadan PSU alacağım. Sonra c4 kasa ve PSU ile de Sasani hükümdarlarına karşı, suikast de kullanacağım.
Roma için. ?
Abe Azerbaycanlı değil miydin sen bea@efemurato, Ertiks kaç abe?
Polat Alemdar sinirsin herholdaAbe Azerbaycanlı değil miydin sen bea
Wow hayırlı olsun bu arada en güzel oyunlarda kullanmanız dileğiyle@_Zaur_, 3070 krdş
teşekkürlerWow hayırlı olsun bu arada en güzel oyunlarda kullanmanız dileğiyle
Şiveli konuşan çok gördümde şiveli nasıl yazıyosun ?@efemurato, Benin divison 2 oyna goriban
Vega 8 le bir halt yapilmiyorsir ho
16 GB Ram yaparsan sistem uçar...@efemurato, öyle ekran korti mi vor ben vogo 8 kulaniyem *** gibidör
Hayırlı arteiksler gardaş. ?@_Zaur_, 3070 krdş
Git yeni sistem al, ben fakirlerle konuşmam ? ? ahshghahahahAbe Azerbaycanlı değil miydin sen bea
Helal olsun kardeşim, Kendi paranla aldığın şeyi adam genelde titizlikle kullanıyor.@_Zaur_, 3070 krdş
sağolHayırlı arteiksler gardaş. ?
evet ya küçükken babamla aldığım bilgisayarı kırmaktan beter ettim şimdi ise bebeğim gibi bişey olmasın diye tetikteyimGit yeni sistem al, ben fakirlerle konuşmam ? ? ahshghahahah
Helal olsun kardeşim, Kendi paranla aldığın şeyi adam genelde titizlikle kullanıyor.
Kalbim çıt gözyaşım pıtGit yeni sistem al, ben fakirlerle konuşmam ? ? ahshghahahah
Bu bir sirdiear yeğğğenimmmm senlen poylaşomam oŞiveli konuşan çok gördümde şiveli nasıl yazıyosun ?
Korumak için lejyon gönderebilirim istersen. Ama altın sikke ile anlaşırız. ?evet ya küçükken babamla aldığım bilgisayarı kırmaktan beter ettim şimdi ise bebeğim gibi bişey olmasın diye tetikteyim
Ark hiç sevmedim ben. Bi defa indirdim 10 dakka zor durdum.Kalbim çıt gözyaşım pıt
Benim sistem yetiyor ya bana Ark bile oynattı bu sistem