Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 866
Bilgisayarınızdan memnunmusunuz
Ben değilim kesinlikle
Ya siz ?
Ben değilim kesinlikle
Ya siz ?
bunu ankete dönuşturBilgisayarınızdan memnunmusunuz
Ben değilim kesinlikle
Ya siz ?
-Bilgisayarınızdan memnunmusunuz
Ben değilim kesinlikle
Ya siz ?
Benide aileme sordum yapacak birşey yok dedilerSon seçenek tam olarak beni ifade ediyor.
Aileme sorsam önce lise kazan ders çalışmıyorsun tembelsin derler. Kafa varmış ama çalışmıyormuşum. Paslanmış Çelik gibiymişim. Liseyi kazanırsam PC alırlarmış ama oyun almazlarmış. Deliriyorum.Benide aileme sordum yapacak birşey yok dediler
sizde bedava oyunları oynarsıniz roblox,pubg,kafatopu ateş ve su gibiAileme sorsam önce lise kazan ders çalışmıyorsun tembelsin derler. Kafa varmış ama çalışmıyormuşum. Paslanmış Çelik gibiymişim. Liseyi kazanırsam PC alırlarmış ama oyun almazlarmış. Deliriyorum.
Hayaller: 2 yıl sonra 32 GB ram ile forza Horizon 5sizde bedava oyunları oynarsıniz roblox,pubg,kafatopu ateş ve su gibi
Benim PC yi 2000 tl ye aldılar olabilecek en düşük sistemlerdenAileme sorsam önce lise kazan ders çalışmıyorsun tembelsin derler. Kafa varmış ama çalışmıyormuşum. Paslanmış Çelik gibiymişim. Liseyi kazanırsam PC alırlarmış ama oyun almazlarmış. Deliriyorum.
Asus tp200sa benimki şu anda 800 - 1000 TL civarlarında satılır. Aldığımız zaman 1500 olsa gerek.
hayyaler 2060 ti 6 GB 3 gamlı bir sistem toplayıp RDR 2 Minecraft the divison 2Hayaller: 2 yıl sonra 32 GB ram ile forza Horizon 5
Gerçekler: aynı bilgisayar ile ateş ve su oynamak ve intihar etmek.
Benimki 6gb RAM Vega 8 AMD R3 2200gAsus tp200sa benimki şu anda 800 - 1000 TL civarlarında satılır. Aldığımız zaman 1500 olsa gerek.
Asus TP200SA-FV0110TS 2'si 1 Arada
Asus TP200SA-FV0110TS 2'si 1 Arada detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
R3 1200'e bile razıyım.Memnun değilim. Ryzen pişmanlık
Neden böyle düşünüyorsunuz ?Memnun değilim. Ryzen pişmanlık
Patlamasın bummc4 marka kasa