sierra121212
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Abi simdi ben dün yoktum kardesim oynuyordu kasa arkadasin, kardesim oynarken elektrikler gitmis geldiginde pc'ye bastiginda acilmamis pc. Düğmeye basinca hiç bi hareket olmamiş. Bi müddet sonra basmis acilmis ondan sonra ben geldim zaten ve ben gectim bende APB Reloaded oynuyorum oyuna girdimde bi müddet sonra kendini yeniden baslatiyo isinma sorunu oluyor diye düsündüm kasanin arka tarafa takili olan fan sıcagi dısarıya atiyordu söküp ters taktim soguk havayi iceri üflüyor simdi böyle yapinca rahatladi sorun olmadi az öncede aynı sekilde girdim oyuna birden pc kapandı ve hic acilmadi hareketlilik yoktu bozuldu sandim kendi kasami taktim kendi kasami takinca basiyorm dügmeye aciliyor pc 'ddddiiiit diiiiit' diye ötüyor ekran gelmiyor böyle olunca herelde power kablosu yada arakabloda yanıklık var falan diye düsündüm bi yandanda arkdasin kasasinin power yeri sorunlu gibime geliyo ama soruynlu olsa hic acilmazdi arada aciliyo giriyom ama bu sefer oyundayken dedigim gibi yeniden baslatiyor yada kapatıyor bu sorunu bi türlü anlayamadim bence sık sorunlar oluyor zaten :/