Bilgisayarın Ekranı Bozuluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ynr123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ynr123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlıkta da belirttiğim gibi samsung r520 masaüstü bilgisayarımın ekranı dün gece desen gibi oldu renkli renki... garip garip desenler çıkıyor. dün bilgisayarda(cs 1.6) oyun oynarken ilk başta pc takıldı renkler desen desen oldu garip şekiller çıktı mavi ekran geldi yazıları okunmuyordu bile. pc restart attı ama bilgisayar açılırken bile renkler biribirine girmişdi. sabah kalkdığımda birşey yoktu az önce birdaha oldu bunun sebebi ne olabilir lütfen yardım edin...

not:ss koymak için print screen yaptım ama resimde normalmiş gibi görünüyor

remziyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekrana giden kablolarla ilgili olabilir. Garantisi varsa garantiye gönderebilirsin. Yoksa da güvendiğin bir teknik servise gösterirsen iyi olur. Ekrana giden kablolar hassastır ve herkes beceremeyebilir.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Başka Bir Monitör Varsa Ona Bağla Aynı Sorun Varsa Ekran Kartından Kaynaklanıyordur Yoksa Monitörden

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ekran kartı gitmiş gibi gözüküyor. Servisine götür.

coolofgod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahminim ekran kartında sorun yok. Ekran bozuk gibi gözüküyor. Yani ekrana görüntü gelesiye kadar herşey normal ardından tam ekrana görüntü verilirken sıkıntı oluyordur. Ekrana iki üç vur belki düzelir :D düzelmezse gönder servise arkadaşın dediği gibi kablodur

Ercan Gültekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede vardı fakat ben masaüstü kullandığım için kabloyu ekran kartından vga'ya bağladım sonra düzeldi yani bu gibi sorunlar ekran kartından kaynaklanıyor bence hemen servise götürmelisin

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Baska bir manitor ile dene fakat screenshot aldiginda normal gozukuyorsa sorunun grafik kartinda olmasi cok yuksek bir ihtimal gibi geliyor.