ErtanTR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle herkese merhabalar umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Bundan 5 ay önce bir sistem topladım Sistemim : 2080 Tİ Gaming Trio X - İ9 9900 K - Thermaltake 240 TT Premium Sıvı Soğutma- MSI Z390 Gaming Edge AC anakart-G-Skıll 16x2 3200 Mhz ram-Thermaltake Toughpower 750 W Gold Psu - 2 TB Wd blue harddisk - samsung 500 GB ssd- Thermaltake View 37 ARGB kasa ' dan oluşmaktadır. Fakat bu 5 ay içerisinde yüksek performans gerektiren her oyunda bilgisayar saat aralıkları belirsiz vakitlerde bazen 1-2 saat bazen 10 saat bazen 5-6 saat aralıklarında kapanıp 2 saniye sonra tekrar açılıyor. Bu sorun hala devam ediyor. Birçok kere aldığım yerin sevisine götürdüm neredeyse 5 kere işlemcisi değişti fakat hala aynı sorunla karşı karşıyayım. Kendilerine bilgisayarı teslim edip onlardan test etmesini istedim fakat 2 gün boyunca test edildiğini (oyun oynayarak,stres testleri yapılarak) ama kapanmadığını söylediler her sorduğum farklı bir şeyler söylüyor Psu yetersiz,soğutucu yetersiz,kasa hava akımı yetersiz ve ben de buraya konu açmak istedim. En son bugün yaptığım izleme testinde ve genelde de aynı sonucu alıyordum. İşlemci 104 dereceyi ve Ekran Kartı 90 küsür dereceleri görmüştü. Bana yardımcı olursanız ve görüşlerinizi iletebilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler iyi geceler..